Співак-патріот з Буковини влаштував концерт для військовослужбовців

Співак-патріот з Буковини влаштував концерт для військовослужбовців

04.11.2019, 14:54

Заслужений артист України Святослав Край, керівник концертного туру "Гордімося, друзі, що ми українці", завітав до Кам’янець-Подільського щоб привітати військовослужбовців з 20-ю річницею інженерних військ Збройних сил України, та зокрема 48-му інженерну бригаду та 321-й окремий інженерний батальйон з 3-ю річницею з дня заснування.

      Під час урочистостей Святослав Край створив святкову атмосферу в залі, привітав військових від буковинців та подякував за службу. Також він вручив командуванню військових частин в якості подарунків вишиті сорочки та ікону Божої Матері. Натомість артист отримав подяку від Начальника Камянець-Подільського гарнізону полковника Володимира Родікова.    

      Співак від самого початку бойових дій на Сході і по сьогоднішній день не втомлюється піднімати бойовий дух воїнів, постійно нагадувати їм про те, що їх поважають та цінують за службу. На Буковині та за її межами Святослав Край відомий тим, що завжди готовий підтримати бійців та подолати сотні кілометрів, аби виступити перед ними як у розташуванні військової частини, такі і на полігоні, і навіть на фронті.

        Чернівецький обласний військовий комісаріат дякує артисту за його натхненну роботу та патріотизм.

1