Соціологія - свіжа, лідери - незмінні:  Зеленський та Порошенко

Соціологія - свіжа, лідери - незмінні: Зеленський та Порошенко

14.03.2019, 08:42

Центр досліджень «Соціс» оприлюднив березневі цифри. Якби вибори відбулися минулої неділі, до другого туру вийшли би Володимир Зеленський  та Петро Порошенко. Серед тих, хто має намір обов’язково голосувати, за Зеленського – 21,3%, за Петра Порошенка – 15,1%.

Розрив між Юлією Тимошенко і Петром Порошенко збільшується - за лідерку Батьківщини готові проголосувати 11,4% респондентів. Четверта позиція в Юрія Бойка (9,6%),  п’ятий – Анатолій Гриценко  - 6,3%.

Певно, що втрата шансів на перемогу спонукає штаб Тимошенко до відвертих провокацій для імітації підкупу виборців з боку Порошенка. Це технологія, яка має на меті оскарження результатів першого туру через розгортання проплачених акцій протесту та масових безладів.

Тому виборцям важливо розуміти, що не варто витрачати голос на непрохідних кандидатів і голосувати за Порошенка вже у першому турі, інакше олігарх Коломойський спробує позбавити нас свідомого вибору, вивівши у другий тур двох своїх кандидатів - Зеленського і Тимошенко.

 

1


КОМЕНТАРІ (3)

НЕ ВІРЮ!!!  ЯК МОЖЕ ЛЮДИНА, КОМАНДА ЯКОГО ЗБИРАЄ З КОЖНОГОГ УКРАЇНЦЯ 1,5 ВІДСОТКА НА ВІЙНУ З АГРЕСОРОМ В ТОЙ ЖЕ ЧАС РАЗКРАДАЄ ЦІ НАРОДНІ КОШТИ ЧЕРЕЗ НЕЗАКОННІ ОБОРУТКИ В ОБОРОНПРОМІ, БУТИ В РЕЙТИНГУ НА ДРУГОМУ МІСЦІ!!!

avatar

Чернівчанин

14 березня 2019 11:40

Брехня. Юля единственная оппозиция к власти. 11 % брехня.

avatar

Сева

14 березня 2019 14:15

Що в Юлі 11%, а в Грища 6 - чорна брехня! Як і те, що Порошенька реально обрати в 1 турі. Але брехня -- теж впливає, в т.ч - чорна. Не ведіться на брехню!

avatar

Мигай

14 березня 2019 21:47