Сокирянський Василь Козак засвітився у репортажі про один із найдорожчих ресторанів Києва

Сокирянський Василь Козак засвітився у репортажі про один із найдорожчих ресторанів Києва

25.03.2015, 22:34

Гроші на 1+1. Що приховують елітні ресторани столиці. В найдорожчих ресторанах столиці щодня відкорковують шампанського на мільйони гривень. А гості вимагають, щоб до них ставилися як до богів.

Зовні – непримітне кафе, до якого стікаються дорогі автівки.

З них виходять впливові українці і прямують до закладу. Саме у цьому ресторані, а не у Верховній Раді чи Кабінеті Міністрів, вирішуються головні державні справи. “У нас сидять гості: Верховна Рада, депутати, міністри, крупні бізнесмени. В основному, вони тут проводять свої ділові зустрічі серйозні”, – пояснила хостес ресторану.

Автор сюжету припускає, що тут вирішуються найважливіші справи. Цікаво, які справи у Києві вирішував Василь Козак?

На скріншоті кадра програми поруч з головою Сокирянської районної ради Василем Козаком стоїть людина (спиною до глядача) схожа на гендиректора ПАТ «Укргідроенерго» Ігоря Сироту.

 

Заклад популярний серед політиків з кількох причин. Величезні ціни гарантують, що до ресторану не прийдуть "прості смертні". А зручне розташування між урядовими кабінетами робить це місце ідеальним для таємних зустрічей та перемовин. Розповідаючи з екранів телевізорів про жахіття війни, регіоналка Юлія Льовочкіна дозволяє собі "посиденьки" з директором Департаменту культурних цінностей Андрієм Вінграновським на 20 тисяч гривень. Депутат Костянтин Усов теж "штурмує" заклад. Усов - чи не найзлиденніший депутат, відповідно до своєї декларації. Згідно з документацією, він заробляє як український пенсіонер. Проте депутат не забороняє собі обід у ресторані, де пляшка води коштує 155 гривень. Заклад відвідують такі відомі особи, як начальник столичного управління охорони культурної спадщини Олександр Нікоряк, екс-депутат Микола Катеринчук, представник Київради Василь Гацько, "свободівець" Ігор Кривецький, Олег Ляшко, Олесь Довгий, екс-депутат Володимир Макеєнко. Після себе владні мужі залишають суми у тисячі гривень, витрачаючи за один обід майже депутатські зарплати.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/eksperement-pokazav-de-ta-za-yaki-groshi-virishuyutsya-vazhlivi-derzhavni-spravi-417255.html

1


КОМЕНТАРІ (3)

Що робить? Ну, Козак вже давно Куліша підсижує) А зараз Куліш в заступники, ГАЕС залишається без керівника, гроші там ходять колосальні, тож "свято место пусто не бывает"...

avatar

Сокирянщина

25 березня 2015 22:56

Буде нам тут на ГАЕС "весело",якщо Сирота призначить нам цього корупціонера Козака,який служить і вилизує всім хто прийшов до влади!

avatar

Заступник

26 березня 2015 12:14

В тюрму цього гада-корупціонера Козака!

avatar

Слідак

29 березня 2015 00:04