Сокирянський Козак чинить рейдерське захоплення 'Батьківщини'. Мунтян закликав Папієва дати по шапці занадто активному підлеглому (додано коментар Козака)

Сокирянський Козак чинить рейдерське захоплення "Батьківщини". Мунтян закликав Папієва дати по шапці занадто активному підлеглому (додано коментар Козака)

28.02.2012, 17:35

Голова Чернівецької обласної організації ВО "Батьківщина" Іван Мунтян вважає, що на Сокирянщині влада грубо втручається в діяльність опозиційної політичної партії. Підставою для цього стали події 15 лютого, коли районна влада Сокирян  спробувала зірвати районну партконференцію ВО "Батьківщина".

Згідно з давно відпрацьованим сценарієм, у те місце, де мала пройти легітимна конференція, намагалися увірватися невідомі особи. Проте у той самий час, коли спецзагін від влади тримав в облозі одне приміщення, конференція була проведена в партійному офісі.

Після того, як непроханим гостям не вдалося зірвати її роботу, ці люди провели свої альтернативні збори, які також назвали районною партконференцією. Головувала на незаконних зборах людина, яку ще минулого року з ганьбою виключили з партії. У зборах, які проходили в робочий час, також взяли участь працівники бюджетних установ Сокирянщини, соціальні працівники району та райдержадміністрації. Власне й сама псевдоконференція також відбулася у бюджетній установі в її основний робочий час.

Згодом начальник Сокирянського районного управління юстиції відмовився прийняти від законних представників райорганізації ВО "Батьківщина" документи для реєстрації тих змін, які відбулися у цій парторганізації. Адже замість дискредитованого попереднього керівництва, партійці обрали собі нового голову Сокирянської районної організації партії ВО "Батьківщина" Зінаїду Грушевську та новий склад бюро.

 Іван Мунтян повідомив, що партією вже підготовлено лист-застереження про можливу спробу ввести в оману районне управління юстиції з боку організаторів незаконних зборів. В обласне управління юстиції та обласну прокуратуру скеровано депутатські звернення з проханням дати правову оцінку поведінці начальника районного управління юстиції, який відмовився реєструвати поданий йому легітимними представниками партії пакет документів.

За всіма цими подіями, переконаний Іван Мунтян, стоїть чинний голова РДА Василь Козак. Хоча ще минулого року його за зраду було виключено з лав партії ВО "Батьківщина". Під час прес-конференції Іван Мунтян звернувся до голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва, щоб той не на словах, а на ділі забезпечив дотримання правопорядку у краї й поклав край нахабним спробам окремих представників чинної влади втручатися у внутрішні партійні справи облорганізації ВО Батьківщина".

- Що би не відбувалося у Сокирянському районі — до всього причетний Козак, - прокоментував molbuk.ua ситуацію голова Сокирянської РДА Василь Козак. - Особливо, коли щось іде не так. Я до цього ставлюся спокійно, якщо говорять — значить, я працюю, щось роблю. Жодній з партій в районі я працювати не заважав і не збираюся. Що відбувається в районній “Батьківщині” я не знаю, бо не маю часу. Зараз партійними справами я не займаюся. Про своє звільнення з ВО “Батьківщина” торік я дізнався з Інтернету. Згідно зі статутними документами, до партії приймає і з партії звільняє людину первинна організація. Я колись був у КПРС — тоді при обговоренні питання про звільнення викликали, питання обговорювалося, людині давали висловитися. Тепер такого не було, зі мною ніхто не розмовляв. Мені сказали, що члена бюро мене мала право звільнити політрада, нібито є таке положення в статуті. Може, так воно і є, я з цього питання судитися не буду. Івана Мунтяна вважаю самозванцем, який розвалює обласну організацію. Що ж до голови райорганізації, то ним є той, хто зареєстрований у відповідному порядку в управлінні юстиції. Хто там зараз у документах — я не знаю.

В районному управлінні юстиції повідомили, що наразі новий голова райорганізації “Батьківщини” не зареєстрований. До управління подано документи на двох людей від двох конференцій. Тепер управління юстиції має перевірити ці документи та визначити, хто з них має бути зареєстрований.



КОМЕНТАРІ (8)

Якщо козак був у КПРС то добре має знати на якому високому рівні тоді проводилися районні , а тим паче обласні конференції.  Так ось,  я хочу сказати цьому горе - керівнику, що в партії ВО "Батьківщина" далеко, по рівню організаційно-партійної та ідеологічної роботи, обігнали КПРС - керівну і спрямовуючу.  І як професійно і високорганізовано пройшла обласна конференції на якій з великою радістю партійці обрали своїм вождем пана Мунтяна, то у козака напевно би відібрало мову і челюсть би надовго відвисла. І нікого не цікавить як вважає козак. Бо кращого політичного керівника бютівці області і не бажали б. Іване Миколайовичу! Не звертайте уваги на те що верзуть прихвостні, ми готові з вами йти в бій за Юлю, за Юру, за Україну, за себе і свої сім"ї. Слава Україні!!!!!!!!!!

avatar

Делегат обласної конференції

28 лютого 2012 16:11

цікаво козак висловлюється - хто зареєстрований у юстиції не знає, але знає, шо подані дві кандидатури на голову... на бандюганові шапка горить??

avatar

павло

28 лютого 2012 16:38

kozaka na palu

avatar

zenyk

28 лютого 2012 17:12

Рекомендую начальнику управління юстиції в Сокирянах менше слухати Козака, бо відповідати прийдеться не йому. А відповідати прийдеться!!!

avatar

юра

28 лютого 2012 17:18

Юлі - волю! А "козаків" - туда, де їм місце.

avatar

Старий

28 лютого 2012 21:34

прошу народ правильно ставити наголос в цьому прізвищі, бо звичайно воно не від козаків походить , а  судячи по його діях, думаю що від кози.....

avatar

пересічний

29 лютого 2012 15:14

rogaine 5
avatar

assinloed0

26 січня 2016 01:29

[url=http://clindamycin.eu/]related site[/url]
avatar

assigt6zlv

01 лютого 2016 10:49