Михайлішину на день народження дарували парфуми і краватки

Михайлішину на день народження дарували парфуми і краватки

28.06.2012, 20:08

Секретарю Чернівецької міської ради Віталію Михайлішину на день народження дарували парфуми і краватки.

28 червня Віталію Михайлішину виповнилося 39 років.

- Я провів це свято у колі друзів і сім’ї, - розповідає кореспонденту molbuk.ua секретар міськради. - Посиділи дуже скромно, просто повечеряли. Це ж не кругла дата! Було п’ять чи шість моїх друзів та мої батьки.

- Чесно кажучи, я ще не бачив усіх подарунків, які мені подарували, - продовжує В. Михайлішин. - Звісно, ніхто не дарував мені дорогі автомобілі чи годинники. Подарували парфуми, краватки.

Нагадаємо, напередодні Нового року Віталій Михайлішин просив у подарунок краватку або сорочку.

Секретарем Чернівецької міської ради VІ скликання на другій сесії шляхом таємного голосування обрано Віталія Михайлішина. Його кандидатуру підтримали 38 депутатів, проти проголосувало 15 депутатів. Не брали участь у голосуванні три депутати та міський голова.

Віталій Михайлішин обраний до Чернівецької міської ради УІ скликання у багатомандатному виборчому окрузі від Партії регіонів.

Віталій Михайлішин народився у м. Чернівці 28 червня 1973 року, навчався у Чернівецькій ЗОШ №14, ПТУ №9. З 1991 до 1993 року проходив строкову службу у прикордонних військах. У 1996 році вступив до Чернівецького національного університету, у 2001 році отримав диплом спеціаліста за кваліфікацією «юрист» .

У Чернівцях працював торговим представником ТОВ «Олбі-РОС», менеджером ТОВ «Олбі-Рошен», комерційним директором ТОВ «Грей –Севастополь», директором ІТЦ «Сенал» в м. Кременчук. З січня 2009 року обіймав посаду заступника начальника управління з питань соціальних послуг – начальник відділу оздоровчих заходів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Одружений, дружина працює у в одній із банківських установ Чернівців, родина проживає у Чернівцях, виховує двох синів.

Персональные данные с сайта politrada.com 

Биография 
Виталий Михайлишин родился 28 июня 1973 года в Черновцах. В 2001 году окончил Черновицкий национальный университет им. Юрия Федьковича по специальности правоведение и получил квалификацию юриста. В 2011 Виталий Михайлишин году поступил в Национальную академию государственного управления при Президенте Украины на факультет общественно-политического развития по специальности «Парламентаризм и парламентская деятельность».

Увлечения
9 апреля 2012 года стало известно, что должность президента ФСК «Буковина» занял секретарь Черновицкого городского совета Виталий Михайлишин. Как сообщает официальный сайт клуба, после матча с «Зиркой» (3:2) главный тренер команды Вадим Заяц вручил Виталию Михайлишину футболку с номером «28».Предшественник Виталия Михайлишина на посту президента ФСК «Буковина» Василий Орлецкий отметил: «Сейчас у меня есть проблемы со здоровьем. Недавно я побывал на лечении в Израиле. А сейчас мне необходимо продолжать курс лечения. Поэтому и принял решение покинуть пост президента «Буковины». Состоялось собрание с участием акционеров ФСК «Буковина». На них было принято решение избрать президентом черновицкого клуба Виталия Михайлишина».

Политические амбиции 
В 2009 - 2010 годах - заместитель начальника управления - начальник отдела оздоровительных мероприятий управления по вопросам социальных услуг Исполнительной дирекции Фонда социального страхования по временной потере трудоспособности, г. Киев.В октябре 2010 года Виталий Михайлишин избран депутатом Черновицкого городского совета VI созыва. В декабре 2010 года утвержден секретарем Черновицкого городского совета.

Компромат
 СМИ называли секретаря Черновицкого городского совета Виталия Михайлишина близким к директору компании «Укргазвыдобування» Юрию Борисову, которого, по информации «Комментариев», в правительстве назначили куратором Черновицкой области.

1


КОМЕНТАРІ (12)

 Це новина? Так це не тільки з Михайлішиним буває

avatar

Струм

28 червня 2012 15:33

Нічого дивного - дурні теж колись народжуються))) У нас вже почали з"являтися нові віхи в біографії))) випускник ПТУ № 9 - це таки сила... Перспективний був юнак))) Ну те, що в 1996 році Нєдоразумєніє стало у чергу за дипломом, а в 2001 році його купило - давно відомо))) А ось про службу в Прикордонних військах - це новина... Маю сумнів, оскільки в такі структури як правило жорсткий відбір і полудуркам туда дорога замовлена))) але всяке може бути - початок 90-х))) "Избран депутатом" - доволі сумнівне твердження))) Люди голосували за список ПР, а те, що там під № 6 запхали дурника - ніхто й гадки не мав))) Але з чого посміявся так це з "Компромат"))) Навіть зв"язок з югою борісовим - це компромат))) А хубєрнатор папієв запевняє, що буковинці повинні йому руки цілувати)))

avatar

)))

28 червня 2012 20:17

avatar

)))

28 червня 2012 20:20

З святом Конституції України !

Слава Україні !

avatar

Чагорниу

28 червня 2012 21:07

его уровень-это разносчик шоколадок и выше этого никогда не будет.С детства научился только одному-отнимать, а вот что-то создать или заработать, увы ему не дано природой. Не секрет, что должность ему эту преподнесли на блюдце с голубой каемочкой! Вывод: грош ему цена!

avatar

аааааааааааа

28 червня 2012 21:10

Боты, а боты7 Чо не бухаете? Празник же

avatar

анти

28 червня 2012 21:30

Бедный Адидасик...Бурбачки приковали наручниками к компу.Бедняжка,так старается в прадзники.Киньте ему лишнюю косточку !

avatar

Бурбачкам

29 червня 2012 00:56

А тебе що прикувало, сарако. Вночі. Свята любов до Михайлішина?

avatar

попередньому

29 червня 2012 08:51

Парфумы чтобы не вонял, а кроватки чтобы удавился!!!)))))))

avatar

ха-ха-ха!!!!!!!!!

29 червня 2012 15:15

А что еще можно ему подарить, не книги же

avatar

черновчанин

29 червня 2012 15:17

Коментар видалено адміністратором через образливий зміст

avatar

Левицкий с Садгоры

29 червня 2012 17:36

Які ж ви, люди(?), злі

avatar

Ліка

01 липня 2012 09:39