«Сміттєлюстрований» головний лікар військового госпіталю Мігайчук відкликав написану у смітнику заяву

«Сміттєлюстрований» головний лікар військового госпіталю Мігайчук відкликав написану у смітнику заяву

01.10.2014, 20:23

Завершилося засідання постійної депутатської комісії облради з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Попри завчасно сформований порядок денний засідання, у якому серед інших було питання звільнення одіозного головного лікаря госпіталю інвалідів війни М.Мігайчука за  його заявою, робилися спроби змінити його і зачитати його нову заяву про відкликання попередньої заяви про звільнення.

Депутат облради, голова фракції «За Батьківщину» обласної ради Іван Мунтян наполягав на дотриманні затвердженого порядку денного і перешкоджав зачитуванню «заяви про відкликання заяви», адже такі дії суперечать регламенту.

-        Люстрація головного лікаря комунального лікувального закладу пана Мігайчука відбулася не зненацька, конфлікт його з колективом триває давно, факти про його численні порушення також неодноразово оприлюднювалися, - наголошує голова фракції «За Батьківщину» І.Мунтян. – Спосіб, у який цього чиновника люстрували, підтверджує, що чаша терпіння людей переповнена. Лікарі, активісти – зазвичай спокійні і інтелігентні люди – посадили одіозного чиновника в смітник і примусили його нарешті написати заяву на звільнення. Адже попередні, цивілізовані способи протистояння не дали результату – цей керівник сховався від звільнення в… декретній відпустці! І коли зараз він посмів знову вийти на роботу, вирішивши, що «хмари розійшлися» - люди вчинили те, що вчинили. Представники ВО «Батьківщина» були присутні під час масового виплеску емоцій людей, ми цілком на їх боці. Яким же було моє здивування, коли на комісії раптом зявилася заява Мігайчука про відкликання попередньої! Цілком очевидно, що комусь вигідно, аби він лишився на посаді. Надто вже наполегливими були спроби зачитати цю заяву – як виглядає, задля того, аби п. Мігайчук мав формальні підстави оскаржувати своє звільнення в суді. Саме тому я перешкоджав оприлюдненню заяви. Люди сказали своє слово, і я зробив усе, щоб це слово стало вирішальним. Комісія проголосувала за звільнення М.Мігайчука.

Нагадаємо, сьогодні у Чернівцях працівники госпіталю ветеранів війни та ветерани війни в Афганістані через «смітникову люстрацію» змусили головного лікаря шпиталю Манолія Мігайчука подати у відставку.

1


КОМЕНТАРІ (4)

люстрація незворотно вплинула на психіку Мігайчука. Він геть втратив не лиш розум, а й інстинкти самозбереження

avatar

діагноз

01 жовтня 2014 17:49

Згідний з тим, що боротись з корупціонерами вкрай необхідно, але не дикарськими методами. Так недалеко і до розп'яття. Не можна піддаватися ємоціям натовпу. Демократія- це перш за все дотримання закону всіма громадянами. Над посадовцем натовп просто вчинив  фізичне насильство. Якщо він провинився, то нехай відповість за свої дії по закону.

avatar

Толян

01 жовтня 2014 17:58

Для товариша з "діагнозом" хочу донести лише одну думку: "Не лізь зі своїм діагнозом туди, де нічого не розумієш"! всім краще буде. Люди змушені були так діяти, бо Закон, дякуючи таким, як манолій просто не діє. ВА тобі "таваріщ", бажаю, щоб твою дружину і доньку згвалтували і потім ти зміг "по закону", аналогічно з випадком Мигайчука, все "вмрішити". Успіхів ідіоте...

avatar

Лікар

01 жовтня 2014 18:34

МАНОЛІЙ МІГАЙЧУК ЯК І ЙОГО БРАТОК ВАСЯ РІДКІСНІ П----И І ВИПАДКОВІ ЛЮДИ В МЕДИЦИНІ З НИЗЬКИМ ІНТЕЛЕКТОМ.

avatar

правда

02 жовтня 2014 09:06