Сміх і сльози: у Палаці культури Чернівців пройшов творчий вечір Маріанни Гончарової (ФОТО)

Сміх і сльози: у Палаці культури Чернівців пройшов творчий вечір Маріанни Гончарової (ФОТО)

17.02.2017, 16:17
Абсолютний аншлаг, сміх і сльози від слухання життєвої і точної прози Маріанни Гончарової – саме так пройшла нова над успішна імпреза у Центральному палаці культури міста Чернівців. Як повідомляє кореспондент БукІнфо, прозвучали монологи та уривки з творів різних періодів творчості маріанни Гончарової, деяким сюжетам слухач щиро дивувався і уважно чекав продовження, деякі ж у форматі записок автору замовляв як улюблені.
 
Модератор заходу, Ліна Томулець, розповідає: книги Маріанни читають у потягах і мандрах, іноді навіть не впізнаючи, що автор творів… їде у тому ж купе і спостерігає реацію на твір.
 
Чому папуга Зелений став «небезпечним агентом», в які неприємності може вилитися костюм з такої ж тканини, як у сусідки і про кого насправді написаний роман «Аргідава» - усе це можна було дізнатися упродовж вечора, а також почути ексклюзивне авторське виконання, купити книги Маріанни Гончарової і навчитися чи не головному – в чомусь захоплюватися життям, а в чомусь – по-доброму жартувати з нього.
 
Іванна СТЕФ'ЮК, БукІнфо (с)
Фото Максима Козменка
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1