«Слуга Народу» Юрій Корявченков ('Юзик') зустрівся з мером  Романом Клічуком і запропонував відкрити в Чернівцях місцевий Центр «Дія.Бізнес»

«Слуга Народу» Юрій Корявченков ("Юзик") зустрівся з мером Романом Клічуком і запропонував відкрити в Чернівцях місцевий Центр «Дія.Бізнес»

12.05.2022, 08:03
Чернівці – постійний гуманітарний партнер Кривого Рогу.
 
З нашого затишного західноукраїнського міста до Кривого Рогу привезли не один десяток тон корисної і важливої допомоги для захисників України, внутрішньопереміщених осіб, медичних закладів Криворіжжя. 
 
 
 
Голова Криворізької міської організації партії «Слуга Народу» Юрій Корявченков виступив з ініціативою відкрити в Чернівцях місцевий Центр «Дія.Бізнес» і зустрівся з мером міста Роман Клічук. Зустріч організував голова фракції «Слуга Народу» у Чернівецькій міській раді Віталій Другановський.
 
- Вже провели низку робочих нарад, - повідомили у Слуга Народу. Кривий Ріг. - Руслан Шамрін, керівник Центру «Дія.Бізнес І Кривий Ріг» розповів про вдалий досвід у нашому місті, презентував проєкт бізнес-спільноті Чернівців. Ми усвідомлюємо, шо ефективний бізнес – запорука успішного майбутнього країни. Він стане одним із базисів відновлення України після перемоги. І синергія влади з підприємцями максимально цьому сприяє.
 
 
Дія.Бізнес допомагає цій синергії відбутися, надаючи безкоштовні консультації та покрокові інструкції з відкриття власної справи, проводячи освітні заходи та створюючи нові курси.
 
Загалом в Україні створено вже десять таких центрів.
 



 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 
1