«Слуга народу» перемогла на перших місцевих виборах у Сучевенській ОТГ

«Слуга народу» перемогла на перших місцевих виборах у Сучевенській ОТГ

23.12.2019, 13:14

Стали відомі результати перших місцевих виборів, які відбулись 22 грудня у Сучевенській об’єднаній територіальній громаді Глибоцького району Чернівецької області, до складу якої входять села Сучевени, Купка, Петричанка, Просіка та Просикуряни.

Як повідомив кореспонденту molbuk.ua спостерігач Прокопій Стрельчук, в Сучевенській ОТГ головою громади обрано самовисуванця Юліана Михайловича.

За підсумками виборів, найбільшу кількість мандатів у громаді отримали представники політичної партії "Слуга народу" – 15. Окрім того, обрано депутатами шістьох самовисуванців.

Також перемогу на виборах здобув один представник політичної партії "Батьківщина".

Разом з тим, стали відомі результати додаткових місцевих виборів, які відбулись учора в селі Стерче, яке належить до Глибоцької об’єднаної територіальної громади. Так, депутатами ОТГ обрано одного представника партії "Слуга народу" та одного самовисуванця. Про це кореспонденту molbuk.ua повідомили у Глибоцькій районній державній адміністрації.

molbuk.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже сотня поліцейських забезпечували правопорядок на місцевих виборах у двох об’єднаних територіальних громадах Глибоцького району

1