'Слуга народу' Олена Лис заявила про цілковиту підтримку конструктивної роботи Романа Клічука

"Слуга народу" Олена Лис заявила про цілковиту підтримку конструктивної роботи Романа Клічука

27.03.2021, 18:37

Олена Лис висловила свою думку стосовно пресконференції, присвяченої 100 дням на посаді міського голови Романа Клічука.

Олена Лис, народна депутатка України та віднедавна - нова очільниця Чернівецького обласного осередку партії «Слуга народу», повідомила, що підтримуватиме всі конструктивні зусилля міської влади щодо подальшого розвитку Чернівців.

Про це пише ІА АСС з посиланням на Фейсбук-сторінку Олени Лис.

«Уважно переглянула ефір, присвячений першим 100 дням на посаді Чернівецького міського голови Романа КЛІЧУКА. Зазначу, що Чернівецькі обласна та міська організації партії «СЛУГА НАРОДУ» і надалі будуть підтримувати всі конструктивні зусилля міської влади щодо подальшого розвитку нашого улюбленого міста. Лише такий, не популістський, а конструктивний, відповідальний і творчий підхід до майбутнього Чернівців, співпадає з баченням, з яким на місцеві вибори йшла наша політична сила і якого ми твердо обіцяли дотримуватися нашим виборцям», - йдеться у повідомленні.

У свою чергу,  під час пресконференції Роман Клічук висловив переконання, що фракція політичної партії "Слуга народу" у Чернівецькій міській раді залишиться у складі конструктивної робочої більшості, незалежно від зміни голови парторганізації цієї політичної сили на Буковині.  

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

1