'Слуга народу' Георгій Мазурашу під час виконання гімну на засіданні Верховної Ради робив селфі (ОНОВЛЕНО)

"Слуга народу" Георгій Мазурашу під час виконання гімну на засіданні Верховної Ради робив селфі (ОНОВЛЕНО)

29.08.2019, 14:38

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Георгій Мазурашу під час виконання гімну на першому урочистому засіданні Верховної Ради 29 серпня робив селфі.

Це помітив відомий український банкір з Чернівців Анатолій Гулей, який розмістив відповідний знімок у Facebook. 

На фото видно, що у момент, коли новообрані народні депутати виконували Гімн України, Мазурашу відволікся на селфі, тримаючи у правій руці свій смартфон. При цьому нардеп тримав ліву руку на грудях біля серця.

"Без селфи, нельзя", – прокоментував свою світлину автор допису.

Народний депутат від "Слуги народу" Георгій Мазурашу, який сьогодні відзначився під час виконання Державного Гімну України, заявив, що він не робив селфі, а знімав відео із сесійної зали.

Про це Мазурашу повідомив на своїй Facebook-сторінці.

"Може, комусь треба пояснити, що таке селфі?:)) Зняв більшу частину виконання нами всіма Гімну України, і виклав в інтернет. Дуже приємно, що колеги підспівували Гімн, і я теж це робив, одночасно із зйомкою цього процесу, але без мене в кадрі:)", – написав Мазурашу.

"Радий, що допомагаю журналістам мати такі важливі інформаційні приводи, хоча бажано бути трохи точнішими:) Не забувайте про порядність;) Гарного дня! ;)", – додав народний депутат.

Мазурашу про свою поведінку під час гімну: Селфі не робив, а знімав відео

 



Раніше Мазурашу розповідав, що має мрію – у Верховній Раді не подати руку для привітання п’ятому президенту України Петру Порошенку.

Нагадаємо, Георгія Мазурашу обрали нардепом на виборчому окрузі №203 з центром у Новоселиці. Він балотувався від політичної партії "Слуга народу".

Як відомо, у міжнародній практиці склався офіційний порядок поводження під час виконання Гімну. Всі присутні повинні стояти струнко, поклавши праву руку на серце.

Джерело: molbuk.ua

1