Слово 'оппоблок' жодного разу не звучало, - Каспрук спростував заборону партії

Слово "оппоблок" жодного разу не звучало, - Каспрук спростував заборону партії

26.05.2017, 10:47

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук спростував поширену у багатьох ЗМІ інформацію, що Чернівецька міська рада буцімто заборонила "Опозиційний блок". Про це мер написав на своїй сторінці у "Фейсбук".

Посхміхнуло... :) Про сьогоднішню сесію та реакцію центральних ЗМІ:
"Скажите, а правда, что Абрамович выиграл в лотерею миллион?
- Правда, только не Абрамович, а Рабинович, не в лотерею, а в карты, не миллион, а сто рублей и не выиграл, а проиграл..." :) 
Слово "оппоблок" жодного разу сьогодні не звучало :) Але тепер вся Україна знає, що в Чернівцях його заборонили :)) 
P. S. Чисто з пізнавальною метою, друзі журналісти/аналітики допоможіть знайти першоджерело копіпаста?

Джерело: molbuk.ua



ДОВІДКОВО:

Регіональна організація Опозиційного блоку в Чернівецькій області поширила заяву, що інформація про заборону Опозиційного блоку в Чернівцях є фейковою та підлягає спростуванню.

"25 травня 2017 року о 15:37 на інтернет-сайті ukrinform.ua була розміщена публікація під назвою "Чернівецькі депутати вирішили люструвати екс-регіоналів і комунистів", у якій йдеться про те, що нібито на 29 сесії Чернівецької міської ради VII скликання 25 травня депутати ухвалили рішення заборонити діяльність партії "Опозиційний блок".

Зазначена інформація підлягає спростуванню, оскільки є фейковою, тобто недостовірною, та такою, що не відповідає дійсності і негативно впливає на репутацію ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ"

Тому Опоблок вимагає від адміністрації інтернет-сайту ukrinform.ua, та інших інтернет-ресурсів, які розповсюдили цю інформацію, опублікувати спростування поширених відомостей, що є недостовірними та порушують ділову репутацію ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ

1