Зловмисник, який виламав двері партійного офісу Саакашвілі у Чернівцях, не залишив жодного відбитка - джерело

Зловмисник, який виламав двері партійного офісу Саакашвілі у Чернівцях, не залишив жодного відбитка - джерело

20.12.2017, 19:29

Про це повідомив керівник обласної організації політичної партії "Рух нових сил" Роман Ванзуряк.

За попередніми даними особа, яка перебувала в партійному офісі не залишила жодного відбитку пальців! А також знаряддя, яким виламувалися двері - не вилучено слідчими! - сказав Роман Ванзуряк. 

 Раніше ми повідомляли: У Чернівцях невідомі проникли в партійний офіс "Руху нових сил Саакашвілі" (ФОТО)

 "Було проникнення в партійний офіс "Руху нових сил", який знаходиться на вулиці Університетській. Не знаю хто, ми викликали поліцію, будемо чекати на версію слідства з цього приводу. Але попередньо знаємо, що "перелопатили" нашу партійну документацію, було проникнення до системних блоків комп’ютерів. Людина перебувала досить тривалий період в одному з наших кабінетів, де якраз знаходиться наша партійна символіка", - сказав голова обласної організації партії Роман Ванзуряк у коментарі журналісту molbuk.ua

Він також зазначив, що активісти, які виявили сліди проникнення в офіс, виявили також ретельно вимиту підлогу.

"Яким чином був туди доступ, я не можу сказати. Можу сказати тільки те, що була ретельно вимита підлога. Хтось зайшов, щоб помити підлогу. Напевно хтось дуже любить "Рух нових сил" і нам допомагає", - сказав Ванзуряк.

 "Найгірше, що ми можемо очікувати – що нам можуть просто якусь інформацію "загнати" в системні блоки, а потім звинуватити нас у тому, що ми готували якісь провокації", - додав голова обласного осередку "Руху нових сил", зазначивши, що в офісі нічого не вкрали.

"Я думаю, що той, хто приходить у партійний офіс, точно не має на меті щось вкрасти. Навіть гроші були, і їх ніхто не чіпав", - сказав він.

 

Один з буковинських активістів РНС Микола Малий написав у коментарі Фейсбук про цю подію: Питань є дуже багато, чому накуривши в кабінеті, накидавши недопалків, залишив у сміттєвому відрі використаний шприц, залишив свою курточку, поряд з тим підлога вимита, відбитків взагалі ніде немає, працював на комп'ютері та ще й виймали системний блок з під столу, так як на ньому жодної пилинки немає. У двох кабінетах на столі знаходились гроші, які ця особа не забрала.... Можна списати на якогось нарика, але якщо все проаналізувати, то це може бути сплановану спецоперація. Завтра оприлюднять якісь записи, де виявиться, що на цьому комп'ютері готувався державний переворот... 

1