“Скоро побачимося” – Ані Лорак зібралася в рідні Чернівці, де демонтували її зірку на Алеї слави

“Скоро побачимося” – Ані Лорак зібралася в рідні Чернівці, де демонтували її зірку на Алеї слави

11.05.2021, 09:40

Співачка Ані Лорак, яка вже давно проживає і працює в Росії, анонсувала концерт у своєму рідному місті – в Чернівцях. Точну дату артистка не назвала.

На своїй сторінці в Instagram Ані Лорак повідомила, що повертається з відпустки й збирається влаштувати концертний тур з новим шоу The Best, передає РБК-Україна.

“Чекаю зустрічі з тобою. Сумую. Скоро побачимося”, – написала співачка під фото і додала хештег свого нового шоу. Однак з’ясувалося, що гастрольний тур вона планує не тільки по Росії, але і в Україні.

У коментарях шанувальники поцікавилися, чи буде концерт в рідному місті співачки, в Чернівцях, і Ані Лорак лаконічно відповіла українською мовою: “Буде!”

Варто відзначити, що в Україну Лорак приїжджала зовсім недавно – в березні. Вона відвідала одну з українських радіостанцій, дала інтерв’ю.

А ось на офіційному сайті співачки ніяких анонсів про концерти в Україні немає. У травні та червні у неї заплановані концерти в Росії. У липні – Сочі та Анапа. Пізніше – Санкт-Петербург і знову ж таки – міста Росії. У листопаді та грудні – гастрольний тур за кордоном.

1