Скаржитися на буковинських організаторів Антимайдану можна на електронну поштову скриньку

Скаржитися на буковинських організаторів Антимайдану можна на електронну поштову скриньку

17.07.2014, 12:58

Іван Рибак закликав громадськість краю активніше долучатися до розслідування фактів протиправних дій посадовців під час акцій масового протесту

У середу, 16 липня, під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Івана Рибака відбулося чергове засідання комісії з перевірки фактів протиправних діянь правоохоронних органів та окремих посадових осіб, посягань на права і свободи, життя і здоров’я громадян під час подій, пов’язаних з масовими акціями суспільно-політичного протесту, що відбуваються в Україні з 21 листопада 2013 року.

«На минулому засіданні були дані доручення структурним підрозділам обласної та районних державних адміністрацій провести внутрішні перевірки щодо вчинення відповідних порушень посадовими особами і вже проводиться збір інформації, – зазначив Іван Рибак. – Також департаментом суспільних комунікацій облдержадміністрації була створена поштова скринька, на яку представники громадськості та засобів масової інформації краю можуть надсилати наявні в них фото- та відеоматеріали, що свідчать про причетність посадових осіб місцевих органів державної влади та органів місцевого самоврядування до вчинення протиправних дій».

Посадовець заявив, що небайдужі жителі області можуть також надсилати наявні у них відомості про причетність посадовців до організації перевезень до столиці державних службовців та працівників бюджетних установ для участі в мітингах на підтримку протиправних дій влади на відповідну електронну адресу ([email protected]).

В ході засідання було запропоновано включити до складу комісії представників студентських та молодіжних громадських організацій, які активно долучалися до масових акцій суспільно-політичного протесту. Окрім цього, члени комісії знову закликали представників громадських організацій усіх районів з проханням делегувати своїх представників для участі у роботі згаданої комісії. Про це повідомляє прес-служба ОДА. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Займитесь краще господарством краю!!! Бооротьбою з корупцією, хабарництвом!

avatar

Чернівчанин

17 липня 2014 10:15

кулявлоби плодят сексотів таких як вони

avatar

цирк і клоуни мають скриньку

17 липня 2014 10:34

доречі я не проти того,щоб людина яка має докази пішла в прокуратуру із заявою та даказами Є ЗАКОН!!!, я проти сексотів які були КамсамольцямиКГБістами а нинька різко стали "рейвалюційонарема" не понятно якої революції бо коло корити ті самі смокчут тілько місця поміняли, кулявлоби трохи перед тим пару років відпочивши прийнялися висмоктувати та приХВАТизовува МАШТАБНО!

 

avatar

цирк і клоуни мають скриньку

17 липня 2014 10:38

От позорники!!!! ще б двірників крайніми зробили, а не освітян ( директорів) . Що ж вам так очі позасліплювало, які такі блага зелені чи золоті, що ніяк не хочете бачити та знати хто на справді витворяє те що "розслідуєте" ?! Та ви ж з ними ручкаєтеся і посади даєте. Ганьба вам від усієї Буковини! 

avatar

Світлана

17 липня 2014 23:57