Сірман не може, бо в раду прийде Ринжук, а Бешлея гріхи не пускають?

Сірман не може, бо в раду прийде Ринжук, а Бешлея гріхи не пускають?

04.09.2013, 17:51

Чернівецькі ЗМІ у важких роздумах: хто замінить Тимофєєва. Минуло вже більше місяця, відколи владну команду ратуші офіційно покинув заступник Чернівецького міського голови Василь Тимофєєв. І хоча чутки про можливу кадрову ротацію, в яких фігурувало саме це прізвище, циркулювали давно, доконаним фактом відставка стала тільки наприкінці липня.  (Наприклад, злі язики говорили про те, що фракція Партії регіонів у Чернівецькій міській раді на своєму засіданні проголосувала за недовіру заступнику міського голови Василю Тимофєєву). Але офіційно влада підтвердила, що Тимофєєв написав заяву на звільнення «за сімейними обставинами», а також склав повноваження члена міськвиконкому тільки через місяць.  

З огляду на той напрямок роботи, який курував цей заступник міського голови, довго залишатися порожнім його місце не може. Житлово-комунальне господарство міста - особливо в осінньо-зимовий період  - потребує вмілого керівництва. Тож довго розкачуватися з заміною просто немає часу. Як і часу на те, щоб можливий наступник Тимофєєва вчився виконувати свою роботу безпосередньо після призначення. Очолити ЖКГ міста має досвідчений управлінець. 

Згідно з інформацією газети "Час",  від джерел, яким можна довіряти, редакція дізналася, що на посаду заступника Чернівецького міського голови запропонований «Нашою Україною» Дмитро Сірман. Але він від посади відмовився. Якби він її зайняв, то Іван Ринжук став би депутатом міської ради. Бо саме він наступний у списку цієї партії. Комусь все ж таки не до вподоби бачити Ринжука депутатом. І, напевне, ці люди «допомогли» Сірману зробити такий вибір. Тобто не вибрати посаду заступника міського голови і члена міськвиконкому.

Якось несміливо розглядалася кандидатура Охотського. Так і залишилася до кінця не розглянутою.

Василь Максимюк з «Нашої України» вже обпікся на обіцянках очільників. Раніше вони якийсь час тримали його виконуючим обов’язки директора Калинівського ринку. А потім кинули, немов якогось лоха. Тому другий раз на гачок ПеРдолят Василь не попався. І у заступники не пішов.

Тоді вже сам Михайлішин знайшов претендента на посаду заступника. Трохи несміливо, але почали озвучувати прізвище Володимира Бешлея, якого очільник нібито хоче бачити  своїм заступником.  Та не хочуть його первинні регіонали. З іншого боку, фракція «Нашої України» також не хоче рекомендувати Бешлея на посаду заступника.  

То хто тоді стане заступником голови Чернівецького міського?

«Час» покаже.

Джерело: за матеріалами chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Володимире, схаменись, одумайся, покайся!!!Залиши цих прихвоснів і пристосуванців! Стань знову людиною!
avatar

Стьопа Вайсберг

04 вересня 2013 12:51

Володя, вернись назад, на службу к Федоруку !

 

avatar

Ss

04 вересня 2013 13:19

Сірман  не потяне він блеє як цап іх усіх використали при знятті Федорука як презервативи! Хлопці через 1.5 року вам усім пи...дець!

avatar

василь

07 вересня 2013 09:29