Сімсот п'ятдесят тисяч у борг сусідові і подаровані півтора мільйона – так живуть судді Апеляційного суду Чернівецької області

Сімсот п'ятдесят тисяч у борг сусідові і подаровані півтора мільйона – так живуть судді Апеляційного суду Чернівецької області

19.08.2017, 18:03

Після невеличкої відпустки я повернувся до звичної справи і сьогодні розповім вам, як живуть-поживають і добра наживають судді Апеляційного суду Чернівецької області.

 Головує в Апеляційному суді особа, поки що мало відома широкому загалу, – Валерій Трохимович МАРЧУК. Пан Марчук – пенсіонер, як свідчить його декларація: річна зарплата – 368 тис. грн, пенсія – 26 тис. грн. Готівкою голова суду тримає  220 тис. грн, на рахунку в банку – 66 тис. грн. З декларації дізнаємося ще й про те, що Валерій Трохимович – благодійник: займається неоплачуваною викладацькою діяльністю в ЧНУ (цікаво, чи знає про це КРУ, бо за таке виш мали б уже добряче оштрафувати).

З майна сам Марчук, звісно, не має нічого: усе на родичах.  Дружина головного судді доходів не має, зате на ній – земельна ділянка й будинок у Чернівцях. Зять має  квартиру і 20 тис. грн зарплати на рік. А дочка, заробляючи за рік лише 17,5 тис. грн, торік придбала квартиру й нежитлові приміщення за 620 тис. 280 грн і 131 тис. 131 грн відповідно (з її зарплатнею, аби купити все це, їй треба «корячитися», не розгинаючись, і не їсти майже 50 років!). Єдина жебрачка у сім’ї – теща із пенсією 16 тис. грн.

Автопарк Марчуків теж заслуговує, так би мовити, на повагу й захоплення. Два авта «Хюндай» 2014 р. в. вартістю 203 тис. 500 грн кожне – зятя й дочки – зареєстровані на сваху, ще одне авто, придбане торік самим Марчуком за невідомою ціною, зареєстроване на такого собі Василя Леонтійовича Кузему.

Голова Апеляційного суду має двох заступників. Один із них – Віталій Ярославович МАРЧАК. Слуга закону має квартиру, «Тойоту», акції ВАТ «Коломийський завод комплектних розподільчих пристроїв», 355 тис. грн. зарплати і 41 тис. грн за сумісництвом, гонорар від Національної школи суддів України – 2 тис. грн, дохід від підприємницької діяльності дружини – 9700 грн, 3700 євро готівкою, 2 тис. грн на рахунку в банку. Скромно, як для судді.

Натомість другий заступник Марчука – Володимир Федорович МІЦНЕЙ – може похвалитися землею і будинком в Коровії й автом «Міцубісі». Дружина пана Міцнея має 302 тис. грн в капіталі кредитної спілки «ЗАХІДНА КРЕДИТНА ГРУПА». Зарплата Володимира Федоровича – 358 тис. грн,  відсотки – 3 тис. 500 грн, зарплата дружини – 89 тис. грн (гімназія №1), на рахунках в банку – 28 тис. грн, готівки – 320 тис. грн.

 Секретар судової палати у кримінальних справах із колоритним ім’ям і прізвищем – КОЛОТИЛО Онуфрій Олександрович – та його дружина мають 2 квартири в Чернівцях, 3 земельні ділянки у Банилові й Бережниці, авто «Хюндай», 716 акцій ВАТ «Чернівецький завод «Індустрія» (дружина). Зарплата пана Колотила – 364 тис. грн, гонорар від школи суддів – 17 тис. грн, сумісництво – 2108 грн (Чернівецький Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців), відсотки за вкладами – майже 50 тис. грн. Зарплата дружини в ДФС – 89,5 тис. грн. Платить їй грошики й офіс Держаудитслужби – 60 тис. грн.

Готівкою подружжя має  50 тис. грн, 10 тис. доларів, 3 тис. євро. Вклади – майже 171 тис. грн.

Секретар судової палати у цивільних справах Василь Васильович ЯРЕМКО та його дружина нажили земельну ділянку, підвал, будинок, 2 авта «Рено», інвестиційний сертифікат дружини на 11 грн, зарплату судді – 338 тис. грн, дохід дружини – 17 тис. грн.
Керівник апарату Апеляційного суду СОРОХАН Іван Васильович, як виявилося, має «кінці» в міській раді. Суддя має 2 квартири, одна з яких записана на дружину, а друга, придбана 2016-го, записана на депутатку міської ради Сорохан Любов Григорівну (вочевидь, вони родичі, лише хто кому ким доводиться, незрозуміло). Зарплата пана Сорохана – 318 тис. грн, школа суддів – 3 тис. 700 грн, дохід від продажу земельної ділянки й нерухомості – 90,5 тис. грн, допомога дружині з безробіття – 28 тис. грн, зарплата дружини – 15 тис. грн (а дружина у нас – працівниця прокуратури), відсотки – 365 грн. Готівкою тримають 520 тис. грн, на рахунках – 6,5 тис. доларів і 15,5 тис. грн.
Пан Сорохан, своєю чергою, має двох заступниць. Перша – КОТОВА Наталія Олександрівна має 2 квартири (у спільній власності з батьками), 170 тис. грн зарплати, 20,5 тис. грн зарплати чоловіка (просто альфонс якийсь), 8 тис. 800 грн допомоги чоловікові з безробіття.
Друга заступниця – СТОРОЖУК Уляна Євгенівна – має квартиру, мотоцикл і «Міцубісі», придбаний 2015-го невідомо за скільки. Торік до родинного автопарку додалася «Тойота» за 60 тис. грн. Зарплата пані Уляни – 148 тис. грн, чоловіка – 33 тис. грн, дохід від продажу авта – 40 тис. грн.
Структура суду складається з 2 палат (не лікарняних, звісно!).
Палата з розгляду цивільних справ
ВИСОЧАНСЬКА Наталія Казимирівна – 2 квартири, 3 земельні ділянки і гараж у Чернівцях, недобудований будинок, 2 авта,  320 тис. грн зарплати, гонорар від школи суддів – 9 тис.800 грн. У Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Чернівецькій області працює чоловік пані Височанської – 297 тис. грн. зарплати, сумісництво в ЧНУ – 3 тис. 260 грн, готівкою мають 19 тис 300 доларів, 5 тис. 800 євро, 120 тис. грн, на рахунках – 18,5 тис.грн.

ВЛАДИЧАН Анатолій Іванович із дружиною та сином мають квартиру в Хотині, записану на третю особу – Бондарчук Олену Анатоліївну, земельну ділянку й недобудований гараж у Хотині, 3 авта. 2016-го «засвітилася» й квартира у Чернівцях, надана судді у безоплатне користування таким собі Кушніром Ігором Вікторовичем (довкола самі меценати, виявляється). Зарплата бідолахи-судді – 262 тис. грн, 1150 грн подарували, 43 тис. 600 грн – зарплата дружини в «Укртелекомі», пенсія дружини – 24 тис. 700 грн, зарплата сина у прокуратурі – 120 366 грн, страхові виплати – 4 тис. грн, готівкою – 272 тис. грн і майже 7 тис. доларів. На рахунках – 7500 грн.

КУЛЯНДА Мирослава Іванівна разом із чоловіком мають земельну ділянку в Білокриниці на Тернопіллі (чоловік), будинок у Давидівцях на Кіцманщині (теж традиційно – у користуванні в Кукурудзи Олени Георгіївни), чоловік декларує авто «Крайслер» (теж записане – на Земляніцину Анну Василівну).

Зарплата пані судді – 299 тис. грн, чоловіка в «Обленерго» – 147 тис. грн, путівка на оздоровлення – 6 тис. грн, дохід від здавання майна в оренду – 4 тис. 300 (логічне запитання: що ж то вони здають в ту оренду?). Готівки та вкладів немає.

ЛИСАК Ігор Никодимович має квартиру й земельну ділянку в Чернівцях, ще одну – орендовану. 2 ділянки у Фошках на Путильщині належать дружині, недобудований будинок на 220 квадратів записаний на батька. Сім’я має 2 авта – «Ауді» на дружині, «Лексус» – на батькові.

Дружина Лисака має 33% акцій у ПП «Родинна берегиня», доходу від цієї фірми у декларації не зазначено.

Зарплата Лисака – 266 тис. грн, матеріальна допомога – майже 16 тис. грн, педагогічна діяльність  в економіко-правовому коледжі – 9 тис. 800 грн, гонорар від Національної школи суддів – 4 тис. грн.  ЗП дружини (Чернівецька фітосанітарна лабораторія) – 42 тис. грн.

На банківських рахунках – 3 тис. грн. Іншим особам пан Лисак позичив 750 тис. грн (ви можете позичити сусідові 750 тисяч? А суддя Лисак може…)

ЛИТВИНЮК Ірина Миколаївна має квартиру в Чернівцях. В її чоловіка – будинок і 2 земельні ділянки в Кіцмані, земельна ділянка й нежитлове приміщення в Чернівцях. Авто «Део-Ланос» знову-таки на третю особу – Тихоновича Олега Олексійовича.

Зарплата судді – 315 тис. грн, гонорар від школи суддів – 2 тис. 400 грн, зарплата чоловіка – 35 тис. грн у приватній страховій компанії і ще 78 тис. грн – у військовому комісаріаті, грошове забезпечення чоловіка – 46 тис. грн.

ОДИНАК Олександр Олександрович разом із великим сімейством (дружина, 2 дочки та внук) мають земельні ділянки в Дністрівці, Вороновиці, Макарівці на Кельменеччині і авто «Рено». Будинок у Борівцях записаний на ще одну родичку – Одинак Іванію Іванівну. Зарплата судді – 320 тис. грн, відсотки – 4 тис. грн. Зарплата дружини у казначействі – 73 тис. 400 грн, зарплата дочки (департамент патрульної поліції) – 31 тис. 700 грн, на рахунках 28  тис. грн, готівкою – 25 тис. грн.

ПЕРЕПЕЛЮК Ірина Борисівна – найскромніша суддя цієї палати. Має квартиру в Чернівцях, 262 тис. зарплати і 2 тис. грн на рахунку.  Нібито все «чисто», але таке ж прізвище носить і відома на Буковині суддя-хабарниця Любов Матвіївна Перепелюк… Враховуючи, що «просто з вулиці» суддею не станеш, я довго і нудно шукав родинні зв’язки. Поки не знайшов, але пошуки тривають…

ПОЛОВІНКІНА Наталія Юріївна – годувальниця усієї родини. Має 2 квартири, земельну ділянку і будинок в Чернівцях, акції ТОВ «Машзавод» і «Трембіта», 302 тис. грн зарплати, 6200 грн гонорару від школи суддів. Уся готівка – 200 тис. грн – у чоловіка, який узагалі не має доходів.

Палата з розгляду кримінальних справ

ДАВНІЙ Віталій Пилипович – квартира в Чернівцях  і 2 земельні ділянки в Недобоївцях. 2 іномарки на дружині. Зарплата судді – 282 тис. грн, дружини – 185,5 тис. грн, готівка – 450 тис. грн.

ДЕМБІЦЬКА Олена Олександрівна. Квартира жінки записана на таку собі Забавську Зою Олександрівну. Ще одна квартира в гуртожитку Чернівецької прокуратури і кімната в гуртожитку належать чоловікові. В родини є 2 іномарки.

Зарплати в чоловіка і дружини однакові  – по 290 тис. грн. (чоловік працює в окружному адмінсуді), ще 203 тис. грн – пенсія чоловіка, 100 тис. грн подружжя тримає готівкою.

КИФЛЮК Володимир Федорович і його сімейка – дружина й син – цікаві персонажі. Мають на трьох земельну ділянку, гараж, квартиру і нежитлове приміщення у Вижниці. Ще одна квартира у Чернівцях, придбана 2015 року за невідому суму. А вже 2016-го суддя придбав палац на 345 квадратів майже за 2 млн. грн. (не Желікові 900 квадратів, але теж непогано…). Син пана Кифлюка того ж 2016-го придбав «БМВ» за… 10 тис. грн (де це такі смішні ціни? – сам купив би!), а зарплата цього скромного слуги народу у Пенсійному фонді і ЧТЕІ КНТЕУ склала лише 25 тис. грн на рік).

Зарплата ж самого Кифлюка – 301 тис. грн, дочки (знову прокуратура) – 124 тис. грн. У Пенсійному фонді, окрім сина, працює й дружина судді – 89 тис. грн. Готівкою мають 105 тис. грн.

ПОТОЦЬКИЙ Володимир Пилипович має дружину-чарівницю. Подумайте лише: 2 земельні ділянки придбані дружиною 2015 року. 750 квадратів за 32 тис. грн (точно судді існують у якомусь іншому ціновому вимірі, аніж прості смертні!). Живе Потоцький вочевидь на недобудованій дачі дружини. Того ж 2015-го дружина придбала ще й «Хонду». В чому магія? Жодних доходів дружина не має! А сам суддя отримує 310 тис. грн зарплати.

СЕМЕНЮК Костянтин Миколайович – просто тихий шок! 2 квартири в Чернівцях. Одна з них придбана 2016-го за невідомою ціною (ну, це ще не дивно). Син 2016-го купив «Хюндай» (теж буває). Зарплата Семенюка – 385 тис. грн (найбільша з усіх суддів), пенсія – ще 112 тис. грн, зарплата сина (адвокат) – 10 тис. грн, дружини (казначейство) – 58 тис. грн. А далі – космос: подарунок дружині у грошовій формі – 1 млн. 488 тис. грн від такого собі Грузіна Івана Григоровича.  Півтора «лимона» у подарунок!  (Блін, де ж ти ходиш Грузін, подаруй і нам щось, то ж були, напевно, не останні твої гроші!). Готівка дружини – 60 тис. доларів.

СТАНКОВСЬКА Галина Адольфівна задекларувала 2 квартири чоловіка Піні Шихмана, одну іномарку, 363 тис. грн зарплати, 29 тис. грн гонорару від школи суддів, пенсію чоловіка – майже 30 тис. грн, готівкою і на рахунку – 8 тис. доларів.

СТРУБІЦЬКА Оксана Мар’янівна з родичів має тільки маму. В її декларації будинок, земля і господарство в Заліщиках, службова квартира в Чернівцях, надана у користування 2016-го. Авто «Рено», 332,5 тис. грн зарплати, 2 тис. 540 – школа суддів, 15 тис. грн – пенсія матері, страхові виплати – 9 тисяч. На рахунку матері – 2500 грн.

 Ваш Іван ДУПА, що відпочив на «зеленому» морі городу

Далі буде…

Джерело: http://versii.cv.ua/kryminal/750-tysyach-u-borg-susidovi-podarovani-pivtora-miljona-tak-zhyvut-suddi-apelyatsijnogo-sudu-chernivetskoyi-oblasti/41609.html

1


КОМЕНТАРІ (2)

Який автор: до того й стаття!!! Далеко статки не "Київські", що додає за "героїв" гордості та довіри. А так, без інтерпретації та авторськоі брехні раджу почитати з офіційних джерел. P.S.соромно за газету: не перевірили від Дупи,- може неприємно задмухти.

avatar

Bukovinets

19 серпня 2017 23:45

petre coli nude report pro SBU

avatar

Petro

21 серпня 2017 10:25