Шукав 'кращих заробітків' в Україні: на кордоні з Румунією затримали бармена-бельгійця

Шукав "кращих заробітків" в Україні: на кордоні з Румунією затримали бармена-бельгійця

20.10.2020, 22:57

Прикордонники Чернівецького загону затримали іноземця з бельгійським паспортом, який порушив українсько-румунський кордон, щоб влаштуватись на високооплачувану роботу барменом в Україні. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДПСУ.

"Прикордонники Чернівецького загону затримали іноземця, який порушив кордон з Румунією. Порушника вчора надвечір виявив наряд відділення "Нижні Петрівці" відділу "Красноїльськ". Мандрівник пройшов лише кілька метрів від контрольно-слідової смуги, як його наздогнали прикордонники. Затриманий виявився громадянином Бельгії та мав дійсні документи. Він повідомив, що певний час проживав у Румунії, де працював барменом. Почув, що ця професія в Україні високо оплачується і наважився на нелегальну подорож", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що насолодитися перебуванням в Україні цього разу в іноземця не вийде. За порушення державного кордону відносно нього склали протокол про адміністративне правопорушення.

"В рамках угоди про реадмісію бельгійця планують передати представникам прикордонної поліції Румунії", - повідомили у пресслужбі.

Джерело: УНН

 
1