Шестеро депутатів перейшли з фракції Курка у фракцію Мунтяна, Смолдирєва залишається депутатом

Шестеро депутатів перейшли з фракції Курка у фракцію Мунтяна, Смолдирєва залишається депутатом

04.11.2013, 20:31

Шестеро депутатів Чернівецької обласної ради перейшли з фракції "Фронту змін" до фракції "За Батьківщину". Про це було оголошено на 19-й позачерговій сесії 4 листопада.

- Іде процес утворення єдиної фрації та переходу тих депутатів, які подали заяви на вступ до ВО "Батьківщина", - пояснив ситуацію керівник фракції "Фронту змін" Ярослав Курко. - Ідуть непрості, але потрібні питання об’єднання двох фракцій.

Наразі у фракції "Фронту змін" залишилося 13 депутатів. Ярослав Курко запевнив, що невдовзі "Фронт змін" і "За Батьківщину" об’єднаються.

Нагадаємо, в облраді існують фракції "Батьківщина" і "За Батьківщину". Члени першої фракції виключені з рядів партії ВО "Батьківщина". Дійсні члени партії ВО "Батьківщина" входять до фракції "За Батьківщину", яку очолює Іван Мунтян (на фото).

Як відомо, 15 червня 2013 року в Києві відбувся об'єднавчий з'їзд опозиції, на якому "Батьківщина", "Фронт змін" та "Реформи і порядок" заявили про своє об'єднання.

Нагадаємо, що депутатську фракцію "Фронт змін" у Чернівецькій міській раді під час останньої сесії перейменували у фракцію "За Батьківщину".

В роботі сьогоднішньої позачергової сесії обласної ради також брала участь депутат Тетяна Смолдирєва, яка була обрана до ради від "Фронту Змін". Після виходу з партії пані Тетяна заявила також про складання своїх депутатських повноважень. Проте кілька спроб зробити це завершилися безрезультатно. Провладна більшість ради відмовилася задовольнити її заяву. Відтак сьогодні депутат Тетяна Смолдирєва працювала в сесійній залі, а питання про складання мандата не піднімала. 

Частково використано матеріали molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Не дивно що не всі депутати надали згоду на об*єднання , негоже ,поважним депутатам, бути під таким очільником, котрий є сьгодні.   Розбрат в Батьківщині розпочався не з Петра чи Сільви,вони пішли в забуття . Як Батьківщинівці, сьогодні, мають відновити довіру гомадян ? Без зміни сьогоднішнього керівника , Мунтяна , цього не може бути , як цього не розуміють київські керовники , чому немають сміливості партійці вирішити це питання на своїх зборах ! ,але тільки при таємному голосуванні !!!! Є віра , що таки буде потужною Батьківщина, що таки буде об*єднання всіх опозиційних сил.

avatar

Ом

05 листопада 2013 00:15

Мунтян витягнув партію з прірви у області, давайте не штурмувати сайти фейковими коментарями від фронтовиків, які не хочуть вливатися у Батьківщину через власні нереалізовані амбіції. 16 000 членів Батьківщини і 700 фронтовиків. Ось вам порівняння. І то це 700 тільки на папері , бо в партію вступили одиниці, лише ті, хто має надамбіції. Батьківщина потужна, виключно завдяки Мунтяну, шкода, що вливаються такі паразити, які хочуть виїхати на чужих плечах як до Верховної, так і місцевих рад

avatar

Ому

05 листопада 2013 12:02

Повністю підтримую попередній коментар.  І нам не потрібна ніяка зміна і ми її не допустимо як би цього не хотілось декому.  Мунтян насправді і на ділі  дбає про парторганізацію і  ми його підтримаємо і ніколи не підведемо. Те що зараз робиться з такими великими потугами неодмінно дасть свої плоди. Народ розбереться хто є хто і на виборах пітримає нашу політичну силу, бо всі хотять змін на краще.

P.S. і ніякого нам таємного голосування не треба бо чи таємно, чи відкрито одноголосно підтримаємо Мунтяна. Так що остудіться....

avatar

Теж ому

05 листопада 2013 19:48