'Щури Януковича', які втектли із розграбованої країни, в яку наостанок покликали Росію, хочуть помститися Яценюку і Бурбаку за порятунок України

"Щури Януковича", які втектли із розграбованої країни, в яку наостанок покликали Росію, хочуть помститися Яценюку і Бурбаку за порятунок України

25.04.2019, 12:40

Голова фракції "Народного фронту" у Верховній Раді України, народний депутат Максим Бурбак заявив, що політична сила, яку він представляє, вкотре не дасть зруйнувати українську державність, попри цинічний бруд і брехню опонентів. 

- Колишній замглави АП Януковича, який втішався під час розстрілів Євромайдану, а масові арешти активістів Автомайдану цинічно називав «брать ширпотреб под стражу» — втомився від передчасної політичної пенсії. І вирішив нагадати про себе у той час, коли країна змінила одного президента на іншого. Тепер він анонсує псевдосенсації щодо мене та лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка, - написав Максим Бурбак на своїй сторінці у ФБ. 

- Головний юрист Януковича наче щур тікав разом із своїм хазяїном, Пшонкою та Арбузовим із розграбованої, понівеченої країни, в яку ще й наостанок покликали Росію. А коли шмарклі підсохли, а страх дещо минув — товариш Портнов задумав реставрувати юридичну і судову систему під себе, поки новий президент освоюватиметься.

- Я ще раз повторю (оскільки подібне сміття цей невтомний архітектор режиму Януковича буде продукувати ще не раз). Цинічний бруд, спрямований на мене та Арсенія Яценюка за послідовну та державницьку позицію. За інтереси держави, які для нас та нашої команди на першому місці, на відміну від Портнова та його поплічників. Ми не тільки не дамо зруйнувати те, що було зроблено, а й усіляко ускладнимо йому повернення в Україну . Жоден щур Януковича не відверне нас зі шляху до ЄС та НАТО і необхідних реформ заради України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Народний фронт" і коаліційна більшість не допустять реваншу і відставки Андрія Парубія - заява партії

1


КОМЕНТАРІ (2)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Ого

25 квітня 2019 20:44

Чернівецька зооферма проти щурів. А де є свині, там є й щурі! Люди, які вірою і правдою служили "бандитській" владі зараз скиглять. А хто називав аЗІРОВА "отцом", а хто проктологував ригам? Пане адміністратор я не образив жодну людину, не писав нецензурні слова, хоча дуже хотілося. 

avatar

Wolf

26 квітня 2019 07:55