Щойно Чернівецька міська рада позбавить повноважень четвірку депутатів від 'Самопомочі', ще двоє їхніх колег  також складуть мандати

Щойно Чернівецька міська рада позбавить повноважень четвірку депутатів від "Самопомочі", ще двоє їхніх колег також складуть мандати

15.02.2017, 22:14
Четверо із шістьох депутатів міської ради від фракції "Самопоміч"написали заяви про дострокове припинення своїх повноважень
 
В грудні керівник парламентської фракції "Самопоміч" Олег Березюк проводив розслідування діяльності чернівецьких депутатів, заявивши, що до нього надходили скарги про імовірне голосування депутатів на користь окремих комерційних олігархічних груп. По тому четверо із шести депутатів від фракції "Самопоміч"міської ради - Богдан Ковалюк, Аліна Олевич, Віталій Гавриш, Андрій Брязкало написали заяви про припинення своїх повноважень. Ще двоє депутатів від цієї фракції таких заяв не написали.
 
Як повідомив Інформаційному агентству АСС керівник фракції Віталій Гавриш, відчуття двояке: з одного боку, складати мандат, коли за нього голосували виборці - це неправильно, з іншого - він та однопартійці виконали прохання керівництва.
 
Своє рішення прокоментувала і депутат міської ради Аліна Олевич:
 
"Як відомо, до нас приїжджав керівник фракції у Верховній Раді Олег Березюк. Була рекомендація написати заяви, ми сказали, що готові це зробити і написали їх в грудні. Наразі мені відомо, що є чотири заяви. Відповідно, далі – це розгляд сесії, сесія приймає рішення і розгляд ТВК", - сказала депутат від "Самопомочі".
 
Однопартійці, які не написали таких заяв, обіцяють зробити це, щойно чернівецька міська рада проголосує за позбавлення вищезгаданої четвірки депутатських повноважень - Олександр Ставчанський, депутат міської ради:
 
"Я також згоден написати заяву, але лише в тому випадку, якщо депутати міської ради підтримають, бо я вбачаю те, що якщо ми всі разом вшістьох подамо, то у двох депутатів (тобто, в нас) заберуть мандати, а чотирьом залишать. Тому що до чотирьох депутатів від "Самопомочі" (які написали заяви), колеги більш лояльні, бо мають голоси".
 
Фото Максима Козменка
 
Джерело: АСС
 
1


КОМЕНТАРІ (4)

ха ха ну не идиот этот САША?? где 4(нормальных) и где 2 (чмошника).  сидите двое как изгои!

avatar

юра

15 лютого 2017 21:25

тупой мер львова Садовой,  продал мандаты депутатов черновицким рыгам,  а сейчас  ойойой,  нужно отбелить честное имя самопомощи.....все в порядке вещей, идеология калиновских барыг, на ворованые деньги покупать женам и любовницам цацки, в даном случае депутатские мандаты.. а виноваты кулявлобы, потому что не добили 2 года назад рыгов....

avatar

тралка

16 лютого 2017 07:12

Правильно мислять, спочатку запроданівська четвірка. Хоча чув розмови про "народну ініціативу", тобто щоб вони не з власної ініціативи пішли з ради, а саме вигнати з ганьбою.

avatar

16 лютого 2017 10:31

Ага, як би не так! Матвієнко і Ставчанський - ці бурбаковські кулявлоби точно не збираються здавати мандати!)))

Бурбак цього не допустить!

avatar

Людмила Дудченко

16 лютого 2017 19:38