Щоб влаштуватися на роботу буковинцям необхідно буде представити військовий ідентифікаційний номер

Щоб влаштуватися на роботу буковинцям необхідно буде представити військовий ідентифікаційний номер

07.09.2019, 11:18

         В залі Чернівецької ОДА представниками обласного військкомату проведено нараду з працівниками кадрових підрозділів та підрозділів персоналу державних та комунальних установ, навчальних закладів, на якій доведено вимоги, визначені особливостями ведення військового обліку за допомогою Єдиного реєстру військовозобов’язаних.

З 1 липня цього року в комісаріатах області розпочала роботу аналітична інформаційно-телекомунікаційна система «Оберіг», призначена для ведення та адміністрування бази військовозобов’язаних. Впровадження передбачає більш якісне ведення обліку та вдосконалення роботи комісаріатів по уточненню даних військовозобов’язаних.

Згідно цього нововведення особам, які перебувають на військовому обліку при внесенні в базу присвоюється військовий ідентифікаційний номер, інформація про що додається у військово-обліковий документ. Важливо знати, що з відтепер при прийомі на роботу однією з основних вимог є представлення військово-облікового документу із обов’язковою наявністю військового ідентифікаційного номера, а також ця вимога враховується при призначені на посади з корупційним ризиком.

Для отримання інформації про присвоєння військового ідентифікаційного номера необхідно звернутися до військового комісаріату за місцем перебування на військовому обліку. 

      Прес-служба Чернівецького ОВК     

1