Що криється за пасом Михайлішину?

Що криється за пасом Михайлішину?

21.05.2017, 12:16

Декілька днів назад ресурс, якій знаючі люди пов’язують із Василем Проданом, анонсував серію матеріалів про ймовірних кандидатів у міські голови. Як зізналися самі автори цих матеріалів, це буде «ангажоване прогнозування». В разі, звісно, якщо відбудуться вибори міського голови разом із виборами нової міської ради. Бо враховуючи істеричні зойки від головного ініціатора цих виборів про те, що йому почали заважати «батьківщинівці», шанс їх проведення очікувано зменшився. Але ситуація все одно цікава. 

Першим серед анонсованих кандидатів у мери було названо такого собі непримітного Богдана Ковалюка. І перша розвідка анонсованої серії була присвячена саме йому як ймовірному кандидату на посаду міського голови.

Оскільки всі давно зрозуміли, що пан Богдан старанно та цілодобово працює на Василя Сафроновича, хоча знаходиться у творчому «відрядженні» у «Самопомочі», це означає, що його кандидатуру ухвалив сам лідер «Рідного міста».

Пан Ковалюк - особа в Чернівцях маловідома, не дивлячись на те, що його постать позиціонується в матеріалі як «загальночернівецький» лідер, що викресався на тлі депутатських війн із О. Каспруком і фактично очолив альтернативу йому.

Це, м’яко кажучи, сильне перебільшення. Він себе нічим особливим не проявив, крім відданості Василю Сафроновичу та неймовірної працездатності заради цієї відданості. Невеличкий бізнес на задворках, уміння миттєво «витягати з рукава» проекти рішення, які приймаються ночами, та вперто доводити свою правоту. Він слабенько орієнтується у чиновницький іграх, ніколи не очолював більш менш серйозний колектив. Переважна більшість його колег відкрито чи ні з великим песимізмом сприймали пропозицію про те, щоб він очолив тролейбусне управління. Відтак ця пропозиція тихо вмерла в тиші коридорів ратуші.  А всі його «альтернативні бачення» та «системні поправки» надиктовані  самим Василем Сафроновичем в ароматах партійних кав’ярень і лише творчо ним потім осмислені та втілені у майстерно затягнуті сесійні засідання.

То звідки ж така феноменальна націленість на високу посаду в Чернівцях? Що це означає?

Технічний пас Міхайлішину, визнаному лідеру «рідномістян», улюбленцеві бабусь та невтомному встановлювачу дитячих майданчиків? Зазвичай технічних кандидатів не називають вголос. Їх просто тихо висувають і використовують.

Але якщо Ковалюк став номером один, тоді сам Міхайлішин виходить технічний?

Цікаво а чи сказали про це Віталію Михайловичу? Невже він з цим погодився?

Мар'ян Гайдамака

Джерело: сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Не знаю хто такий Мар'ян, але розуму для аналітики в нього явно бракує.

avatar

Юрій

21 травня 2017 18:43