Ще одного 'народного мера' Чернівці не прогодують: Олексюк змагається з Михайлішиним в популізмі?

Ще одного "народного мера" Чернівці не прогодують: Олексюк змагається з Михайлішиним в популізмі?

17.05.2014, 19:46

Кандидата на посаду Чернівецького міського голови Петра Олексюка його команда чомусь подає як народного мера. Шалений популізм екс-керівника міста Віталія Михайлішина, який вже обіцяє ощасливити і нагодувати більше нужденних, ніж це вдалося самому Христу, дозволяє припускати:  неприборканий популізм - фішка передвиборчої кампанії цих двох кандидатів.

Для повторення кримсько-донецько-луганського сценарію в Чернівцях Олексюку і Михайлішину не вистачає лише, не чекаючи виборів, просто зараз оголосити себе народними мерами.

Генеральну репетицію команда Віталія Михайлішина вже провела, коли повела на штурм міської ради довірливих чернівецьких бабусь. Єдине, чого не вистачало, щоб події повністю повторювали ситуацію на Сході – то це Георгіївських стрічок та зброї. А все інше - претендентів на "народних" керманичів за спинами жінок і дітей, що захоплюють адмінбудівлі, Чернівці вже побачили.

Напевно, хто саме більше згодиться на роль єдинонародного мера - Олексюк чи Михайлішин - полюбовно вирішують штаби кандидатів.

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ

Народний мер Славянська Вячеслав Пономарев

 «Народний губернатор» Луганщини Валерій Болотов 

 

1


КОМЕНТАРІ (24)

Пугает то, что авторы этого бреда имеют все шансы оказаться у власти в городе( Куда мы катимся?

avatar

Алексей

17 травня 2014 18:36

Якщо він себе позиціонує. як народний кандидат, то хто такі ті 90 відсотків Чернівчан, які таких народних, як Михайлтшин та Олексюк не підтримують. Про Михайлішена й так все зрозуміло, а чому "народного кандидата" Олексюка підтримують  керівники ГО , які співпрацювали з минулою влядою,вихвалявши та прославлявши її (насправді всі ці ГО, членами яких є самопроголошені керівники та члени їхніх родин, включаючи кумів сватів та братів, ніколи інтереси громади, окрім попередньозазначених ,  не представляли  та не захищали), потрібно задуматись , що це за народ його підтримує.

avatar

Ху із

17 травня 2014 18:46

Хуже бреда, чем мы пережили за последних три года надеюсь. что уже не будет. Неужели Вы думаете, что золотые унитазы презика, антиквариат пшонки, золотые часы министров взялись из ниоткуда. Нет, все куплено за деньги ограбленного народа, за взятки которые возили меры, губернаторы и им подобные в Киев.  Среди етих миллиардав есть и Ваша доля, не думаю что Вы желаете возвращения тех же порядков в город.

avatar

Анатолию

17 травня 2014 19:35

Ця відверта маячня в статті про Олексюка на диво вигідна одному із кандидатів, про якого з етичних міркувань писати не буду, але який надзвичайно переживає за свій рейтинг. Шкода, що деякі кандидати до цього опускаються.То чим вони кращі за попередню владу і за Міхайлішина, зокрема? Це ницо, панове журналісти та кандидати.

avatar

Читач

17 травня 2014 19:35

І хто це так Олексюка і Михайлішина боїться? Невже Каспрук!і його команда? Та ще аж так, що автор цієї писанини хтось невідоми? страшно підписатися?

avatar

Галина

17 травня 2014 19:42

Це вже фобія....

avatar

Вишневській

17 травня 2014 19:59

це не фобія. це загальна передвиборча стратегія білого братсва - всіх обгаджувати. тимоха - пороха, а наш алкаш валить своїх конкурентів. І сайт треба перейменувати як "политическое бл+тство", у нього ще є брат близнюк якийсь "таймс". Тільки там навпаки валять шавку бурбаків

avatar

111111111111

17 травня 2014 21:10

А-А-А-А-А-А-А!!!!! +500!!! ))))

 

А Олексюку не завадило би перш, ніж розміщувати свій "фейс" поруч зі стосами туалетного паперу, подумати про ті "лозунги", які йому у Народному Домі Гаврада до того самого "фейсу" придумує! А то скоро той "народний" політолог такого понаписує, що АТО прийде й у Чернівці!

 

Да-аречь, перший, хто почав нахабно експлуатувати "народність" на виборах був придуркуватий комуніст-аграрій Олександр Ткаченко. У 99-му він також позиціонував себе "народним президентом", а потім напередодні виборів зняв свою кандидатуру на користь Симоненка.

 

Цікаво, на чию користь має намір знятися Олексюк?

avatar

До Букньюз

17 травня 2014 21:13

Ні на чию користь Олексюк не зніматиметься:) спіть спокійно...

avatar

до букньюсу

17 травня 2014 23:17

На пятом фото рыжая в очках, самая главная взяточница в универе,а сынок ее ярый регионал падаль мерзкая

avatar

вот так

17 травня 2014 23:45

Команда Олексюка - це люди за якими не має шлейфу корупційних дій, і які не підтримують жодну політичну партію. Це люди, які на відміну від інших кандидатів на посаду міського голови не ведуть ні з ким підкилимних ігор та домовленостей. Це самодостатні люди, які прагнуть змін в цьому місті. Команда склала програму розвитку нашого міста, яку можна реально виконати, припинивши корупційні схеми та крадіжки з міського бюджету і почати працювати, а не відсижуватись в кабінетах. Хіба це популізм?

Автор статті, на жаль, не володіє достовірною інформацією, подав її не професійно та однобоко, не перевіривши факти, перекручуючи їх. Так працюють лже журналісти, які не хочуть довести правду до виборців.Метою таких жалюгідних та продажних жерналюг - є ввід виборців в оману.

avatar

Патріот

18 травня 2014 11:10

Це за Анциперовим, Стариком, Зав'яловим, Кирпушком, Гаврадою нема корупційного шлейфу? Та там не тільки фінансова, але й політична корупція. А це ще страшніше. Чи Анциперов, Старик, Зав'ялов не привели до влади Януковича? Чи бува не Гаврада маніпулював рейтингами на користь Михайлішина в 2012 році?

avatar

Засліпленому патрійоту

18 травня 2014 12:32

І не забудьте ще,що Анциперов,Завялов,Кирпушко,Гаврада і Старик не лише привели Януковича до влади, вони ще й давали накази розстрілювати людей на Майдані і все життя боролися за те,щоб привести Україну в Митний союз. 

Пиши те брєд, то пишіть вже якісно)))

 

А Чорнею раджу всі гроші зароблені у Бурбака відкладати на лікування у кращих психотерапевтів! Бо прості вам вже  не поможуть. Гидко від вас Юрію. думала,що ви не такий гнилий

avatar

Галя

18 травня 2014 12:52

Журналіст який цей фейк склепав мабуть проходив стажування у Росії і відробляє гроші старих команд, які ведуть до влади нові обличчя і бояться нових команд з креативними ідеями зокрема команду Олексюка. Проведіть якісні дебати, чесну агіткомпанію. Що можна сказати про майбутню діяльність чиновників, які йдуть до влади дорогою брехні та наклепу.

avatar

pravda

18 травня 2014 13:24

АВТОР цієї статті або торшки хворий або не притямі! Що це за гнила писанина ?

avatar

Небайдужий

18 травня 2014 14:59

Це не журналіст - це пройдисвіт

avatar

Галя

18 травня 2014 15:00

Цим туалетним папером обітруться всі, хто пише неправду!

avatar

Небайдужий

18 травня 2014 15:02

Относительно фото Михайлишина в страстном поцелуек с пенсионеркой: ииздержки соблазнения незащищенных слоев населения. А за гречку как целовали бы!

avatar

Спокойная

18 травня 2014 15:23

Каспрук мочить Михайлішина і не забуває про свого реального конкурента Олексюка.Мабуть,у Каспрука здають нерви.

avatar

Олег

18 травня 2014 16:58

Народний Дім "закипів у гнівному протесті"!!! Братів Халавок залучено? Філяка з Бабюком - на фланги, Гавраду, Бешлея, Кирпушка - на фронт і "впєрьо-о-о-од"!!! Ура-а-а-а!!! "Дайо-о-ш" Олексюва-а-а-а-а!!! Люди, ви геть не при розумі абощо? Чи ви гадаєте, що чернівчани з "обійм" одного "проффесіонала" кинуться в обійми іншого? Може ваш Олексюк і непоганий пацан, але це ще не професія! Який у нього досвід управління державними структурами/органами місцевого самоврядування? Місто - це не банківська філія, і не фінансова піраміда, схаменіться!!! Хай би ваш Олексюк спочатку бодай дитсадком чи ЖРЕПОМ покерував, щоб відчути, що таке бюджетна установа, а потім би вже рученята свої до чогось більшого простягав. Чернівці - це не Ліхтенштейн, де керувати може й Отилія Гуліка,- це Гордієв вузол проблемних питань, для вирішення яких треба мати бодай мінімальний досвід роботи в органах влади. Якщо ж ви хочете отримати "народного мера" Слов"нського розливу - так і скажіть; беріть свої фани з Народного Дому, захоплюйте Департамент ЖКГ, для початку, відновлюйте там Сірмана з Бешлеєм, утворюйте там революційний штаб і проголошуйте Олексюка БЕЗ БУДЬ-ЯКОГО КОРУПЦІЙНОГО ШЛЕЙФУ міським головою!!!

avatar

О майн Гот!

18 травня 2014 17:13

О майн Готу) Давайте віддамо місто каспруку)в нього такий неймовірний досвід роботи на керівних посадах,ЖРЕПах і т.д.)))) якщо хочете мочити Олексюка, то мочіть уже з розумом) А простий і чесний Олексюк ще всім утре носа , бо добро завжди перемагає зло! 

avatar

Галя

18 травня 2014 17:23

Щоб ще більше наблизити кандидатів до народу варто було надрукувати агітки просто на туалетному папері

avatar

FB

18 травня 2014 17:35

Артилерія Народного Дому взяла перерву? А як же народний мер? )) "Враг нє дрємліт", Галюня, час оголошувати референдум про проголошення Олексюка мером, а то, не приведи Господи, НА ВИБОРАХ хтось інший переможе!!! Тоді доведеться не визнавати результати НАРОДНОГО волевиявлення, звертатися до Пуціна по військову підтримку, брати у заручники жінок та дітей)) В"йо до трону, Олексюк!!!

avatar

бімба

18 травня 2014 18:51

Галя! Цей туалетний папір як раз для таких як ти. Тобі надовго його вистачить!

avatar

lдо Галі

18 травня 2014 21:01