Сесія міської ради була зірвана, а депутати не ухвалили жодного рішення через політичні мотиви 'Свободи' та 'Рідного міста'

Сесія міської ради була зірвана, а депутати не ухвалили жодного рішення через політичні мотиви "Свободи" та "Рідного міста"

16.01.2017, 18:40

Сесія міської ради не завершилась через політичні мотиви "Свободи" та "Рідного міста". Про це заявив сьогодні на брифінгу міський голова Олексій Каспрук.

Депутати вже місяць ігнорують вирішення питання життєдіяльності чернівчан, вважає мер. Каже, що 7 пленарних засідань в сесійній залі пройшли з балаканиною без ухвалення жодного рішення.  

Нагадаємо, півдня на сесії чернівецької міської ради депутати Чернівців дискутують щодо мораторію на підняття цін у громадському транспорті.

"Мені було б легше, якби депутати взяли на себе відповідальність за стан громадського транспорту" - зауважив міський голова.

"Ми хочемо щоб питання підняття тарифів пройшло усі необхідні обговорення та затвердження відкрито. Тому звинувачення та популізм тут недоречні".     

Якщо всі процедури підняття тарифу в громадському транспорті будуть вирішені, то підвищення можливе в лютому.

мер Чернівців розкритикував діяльність депутатів міськради, які упродовж місяця відмовляються розглядати земельні та фінансові питання, які є важливими для життя міста.

"Фракція “Свобода” демонстративно покинула сесію. Будучи у залі на своїх місцях, деякі депутати відмовилися реєструватися. У результаті не було кворуму, хоча десятки питань, земельні, фінансові, фактично місяць не розглядаються. Я вважаю, що це неприпустимо. А це питання сотень чернівецьких родин", - сказав він.

"Ми зараз робимо аналіз і порахували, що у нас було сім пленарних засідань, на яких не було прийнято жодного рішення. Тобто, це була балаканина восьми-десятигодинна", - додав О. Каспрук.

Джерело: http://acc.cv.ua/ та molbuk.ua

1