Сесія Чернівецької обласної ради. Те, що ніколи не потрапляє до ефіру (ранковий відео-жарт від Buknews)

Сесія Чернівецької обласної ради. Те, що ніколи не потрапляє до ефіру (ранковий відео-жарт від Buknews)

24.09.2013, 15:48

Місцеве самоврядування в Чернівецькій області повністю знищене. Про це на прес-конференції заявив народний депутат України Максим Бурбак. « В обласній раді є чітка більшість, яка буде голосувати за все, як скаже Михайло Миколайович Папієв».

- Не хотілося б використовувати слово цирк. Але те, що я побачив на останній сесії обласної ради – це вистава одного актора. Папієв діє за принципом: я думаю і роблю, але ви це озвучуйте. Я маю на увазі чиновників, депутатів. Нібито це від вас йде ініціатива. Але хочу нагадати що за ініціативами слідує відповідальність. Представницький орган - обласна рада - це орган з обслуговування і легітимізації всіх рішень Папієва та його компанії. А рішення – одіозні, - констатував Максим Бурбак.

- Я не почув від чиновників, хто був ініціатором проекту рішення пропередачу майна громади «Інвантрансу», де воно було розміщене. Коли я був депутатом кожне рішення мало автора. А те, що його нібито внесла комісія – звичайна відмазка. Такого не буває.

- Мене здивувало, що голова ради Гайничеру не захотів звітувати. Але ще більше, що у депутатів більшості - директорів шкіл,лікарень немає щодо до нього жодних питань. Може б він розповів, як буде виплачувати зарплати вчителям, лікарям. Чи є заборгованість по зарплаті. Як будемо жити в IV кварталі. Депутатів з більшості - директорів шкіл, лікарень – це не цікавить?

Джерело - Місцевий Час Чернівці

1


КОМЕНТАРІ (1)

Кого вибрали, то і маємо!

avatar

Чернівчанин

24 вересня 2013 20:41