'Ми несемо відповідальність за кожне життя': Сергій Осачук нагадав, що статистика смертності на автошляхах є вищою, ніж в зоні проведення ООС

"Ми несемо відповідальність за кожне життя": Сергій Осачук нагадав, що статистика смертності на автошляхах є вищою, ніж в зоні проведення ООС

04.12.2019, 21:57

 Сергій Осачук наголосив, що створення єдиних центрів безпеки у громадах – це нагальна потреба, і люди, які проживають в ОТГ стають безпосередніми партнерами безпекових служб. Це не дорога з одностороннім рухом, громадяни повинні відчувати постійний рух влади на зустріч їхнім інтересам.

Про це голова Чернівецької ОДА заявив під час спілкування з керівником мобільного підрозділу Консультативної місії ЄС з реформування сектору цивільної безпеки України Йоахімом Петерсом, який перебуває в Чернівецькій області. 

 «Необхідно проводити комунікацію з громадянами для того, щоб зростала повага до людей в уніформі. І це починається з дотримань елементарних правил безпеки на дорозі, — Сергій Осачук згадав про статистику смертності на автошляхах, яка є вищою, ніж в зоні ООС, — Ми несемо відповідальність за кожне життя, яке є найвищою цінністю».

1