В Чернівцях відбулися треті спортивні змагання з пауерліфтингу під гаслом «Ні-Наркотикам»

В Чернівцях відбулися треті спортивні змагання з пауерліфтингу під гаслом «Ні-Наркотикам»

20.12.2016, 15:29

16 грудня в приміщенні КБЮ ДЮСШ, що за адресою вул. Руська,39, відбулися змагання з пауерліфтингу (жим штанги лежачи). В змаганнях приймали участь маленькі спортсмени віком від 12 до 18 років. Це були клубні змагання, близько 40 маленьких спортсменів боролися за перемогу. Маленькі чемпіони здобули 15 золотих медалей, незважаючи на те, що змагання не були такого високого рівня як обласні чи всеукраїнські, вони боролися за них з таким спортивним азартом як дорослі спортсмени.

Результати змагань: найменший результат у вправі жиму лежачи - 25 кг, найбільший - 140.

Нагадую, що змагалися в основному діти віком від 12 до 16 років, чия власна вага складала від 45 кг. Це вже треті змагання які проходять під гаслом «Ні-Наркотикам».

Молодь має вести здоровий спосіб життя, адже вони - наше майбутнє.

Наймолодший учасник змагань Ткачук Денис, якому всього виповнилося 12 років отримав від мене кубок, медаль та грошовий приз як самий наймолодший за віком спортсмен - нехай це буде стимулом для його подальшої спортивної кар’єри.

Бажаю всім спортсменам в наступному році здобувати тільки призові місця та поповнювати нашу буковинську спортивну скарбничку лише золотими нагородами.

1