Сергій Качмарський: 'Шановні депутати міської ради! Думайте про проблеми міста не лише перед виборами, дерибанячи кошти на власні виборчі округи'

Сергій Качмарський: "Шановні депутати міської ради! Думайте про проблеми міста не лише перед виборами, дерибанячи кошти на власні виборчі округи"

27.04.2017, 22:03

Розвиток спорту в Чернівцях набирає все більших масштабів. Я людина, яка має пряме  відношення до спорту (являюсь президентом ,,ФПЧО"). Тільки за, коли  в нашому місті з'являються нові спортивні зали, комплекси, майданчики. Все більше молоді обирає здоровий спосіб життя. Здорові діти - означає здорова нація, тобто сильна Україна!

Найбільше мене обурює, коли наші ,,обранці народу" лише обіцяють, а нічого не виконують.

Візьмемо ситуацію з басейном школи номер 27, розташованим за адресою вул.Воробкевича,19. Басейн був зданий  в експлуатацію в 1984 році, працював до 2011 року. Довжина плавальної доріжки 25 метрів, загальна площа 1907 м.кв. Площа приміщення  дозволяє функціонувати там і іншим спортивним секціям. За один робочий день там може займатись майже 200 школярів та 50 дорослих.

Але, на жаль, вже майже 6 років басейн не працює.

Основні причини:

1. Немає коштів для ремонту всередині приміщення, фасад зруйнований (грибок, пліснява, сирість роблять свою справу).

2. Не працює котельня

3.Чаша басейну потребує ремонту.

Загальна сума, яка потрібна для вирішення цих трьох основних питань - 30 мільйонів гривень. Вартість реконструкції басейну та нової котельні (728 тис. євро, 295 тис. євро).

Як запевняв нас мер міста Олексій Каспрук,  вся надія на фонд НЕФКО (за підтримки уряду Швеції). Він планував  в 2018 році на Водохреща почесно відкрити басейн для мешканців  міста.

Час минає, а проблема не вирішується.

Я розумію, що  керівництво  школи номер 27, на балансі якої знаходиться басейн, не має фінансових можливостей відновити життєдіяльність спортивного комплексу.

Зауважу, що прилегла територія до школи знаходиться у відмінному стані, але сума в 30 мільйонів гривень непосильна для них.

Питання до депутатів та шановного пана Олексія Каспрука, чому при сумі залишку в міському  бюджеті  майже 230 мільйонів гривень за минулий рік ви не спромоглися  знайти ці кошти?

Дерибанити кошти на свої  виборчі округи  депутати можуть (особливо перед не запланованими виборами), а зробити добру справу для всієї громади міста  Чернівці не хочуть?

Нагадаю депутатам міської ради від виборчого округу номер 37 (територія школи номер 27) Андрію Романчишину та Ярославу Петришину - не будьте байдужими до своїх виборців та проблем громади міста Чернівці.

Можливо, скоро вибори, працюйте на благо чернівчан!

Народ вас ,,обрав": не підведіть!!!

Сергій Качмарський

1