Сергій Качмарський: «Побратими України» не будуть зважати на брехливі випади від депутата-популіста з 'Народного контролю'

Сергій Качмарський: «Побратими України» не будуть зважати на брехливі випади від депутата-популіста з "Народного контролю"

10.07.2017, 19:29

     Багатьом мешканцям нашого міста подобається те, що ми робимо: це  боротьба з наркотиками (громадський проект «Ні Наркотикам»); опіка та допомога мешканцям геріатричного пансіонату, що на вул. Івана Підкови, 13 (там проживає 160 людей похилого віку, серед них 40 інвалідів візочників); волонтерство – майже на 70 тис. гривень було надано допомоги нашим військовим (бронежилети, військова форма, запчастини для військових автомобілів, продукти харчування, медикаменти); допомога онкохворим діткам (40 великих пухнастих ведмежат знайшли маленьких друзів, канцелярія, солодощі).

Також особисто я очолюю «ФПЧО». За останні 3 роки я вивів пауерліфтинг в області на зовсім новий рівень, в останніх змаганнях взяли участь 170 учасників.  Планую восени підняти цю планку до 200 спортсменів. Проведено 6 турнірів під молодіжним гаслом «Скажи Наркотикам “Ні”» та 2 турніри пам’яті на честь 4-х спортсменів нашої федерації, які загинули на війні.

Але, на жаль, є й такі люди, представники певних політичних сил, яким не подобаються результати нашої праці. Одним із них є Гончарюк Іван - представник «Народного контролю» у Чернівецькій міській раді.

     А тепер про все по порядку:

 До мене звернулися мої однопартійці Павло Максимчук та Олексій Ревак з проханням допомогти мешканцям вулиць Запорізької, Лібавської, Пумнула, Черняховського із облаштуванням дитячого майданчика на місці пустиря. Склали колективне звернення від мешканців даних вулиць і передали його головному архітектору міста Наталії Хілько. Це людина, яка завжди підтримує все те, що йде на благо громаді міста. В тому числі і проект зони відпочинку в парку Шиллера, відновлення великого дитячого майданчика за адресою Головна, 261.

Світлина від BukNews.

Тільки Гончарюк дізнався про наші плани почав активно перешкоджати нам. Виявляється, що він ще 26.05.2016 року отримав дозвіл від міської ради на цей майданчик, але гроші, на які він так чекав від «спонсорів», не отримав, а мешканці вулиць не довірили йому свої особисті кошти. Зауважу, що в даному районі немає жодного дитячого майданчика. Виходить, пройде ще два роки, а популіст Гончарюк надалі буде дурити людей своїми обіцянками.

Ми дотримали свого слова і зробили перший крок: почистили територію від сміття та встановили нові лавиці. Плануємо незабаром встановити дитячі гойдалки, пісочницю та спортивний інвентар. Радує те, що під час робіт до нас підходили мешканці та пропонували свою допомогу.

Нагадаю, що Гончарюк не виконав ні однієї зі своїх обіцянок, як  депутат:

  1) Повністю відсутнє гравійне покриття на вулицях: Запорізька, Балашівська, провулок Ашгабадській, якщо якийсь гравій там і був, то лише до першого дощу.

  2) Невідомо куди подівся обіцяний тротуар по вулиці Халтуріна.

  3) А  ремонт дорожнього покриття вулиць А. Пумнула  та Гастелло не проводився уже більше 3-х років.

  4) Із асфальтуванням  вулиці Хортицької така сама ситуація.

  5) Ситуація із дитячим майданчиком по вулиці Черняховського вам вже відома.

     А тепер я, Сергій Качмарський, ставлю питання громаді нашого міста, що зробив депутат Гончарюк для мешканців 22 округу?

Відповідь - НІЧОГО!!!

 Останнім часом у бік нашої політичної партії «Побратими України» починає литись море бруду, в основному це роблять такі люди як депутат Гончарюк та йому подібні, які працюють лише на папері. Одне, що ви вмієте це лише роздавати обіцянки  людям перед виборами, але ніколи нічого не виконуєте.

(Далі буде)…

Сергій КАЧМАРСЬКИЙ

Світлина від BukNews.

 Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

 Світлина від BukNews.

1


КОМЕНТАРІ (7)

хіміку знов рве башню. 

avatar

юра

10 липня 2017 19:39

Хімік походу не втикає, що то звернення депутата від імені мешканців, депутат немає грейдера, гравію і т.д. знаю Івана давно, хлопець зробив реально багато, а цей качок популіст

avatar

Саньок

10 липня 2017 20:12

Заказуха повна) Качмарському певно нічим зайнятися, вирішив дати Чорнею заробити

avatar

Хімік мудак

10 липня 2017 20:52

Коментарі зайві) , організатор підпалів машин, кришувальник кіосків, крахабор і дрібний бандюжок став великим політичним критиком)

avatar

)))))

10 липня 2017 20:55

Іван Дмитрович, дякую за Вашу активнівиїсть і реагування на кожне зверненння!

Ми за Вас! Не реагуйти на цього братка з 90-х.

avatar

Михайло Федьковича

10 липня 2017 23:48

Пускай скажет сколько машин поджог Качмарский и его малолетки в капишонах. Гончарюк пусть обратится в органы, чтоб проверили этого активиста откуда Лексус, хаты, квартиры, где он работает, сколько получает, чем именно занимается если вдруг предприниматель. Тогда не у него будут вопросы, а к нему будет много вопросов. Ничего, Сакаашвили разберётся с такими бандитами быстро.

avatar

Ольга

10 липня 2017 23:59

Собаки которые гавкают пусть САМИ расскажут что путного сделали для Детей , Людей  и Общества....? Оля ..а скорей всего какой-то Вася или Петя или еще кто-то ждешь грузина чтоб пришел ...? Да он показал что может в Одессе осталось малость еше Вся Украина Вы смешны и жалко.   Где можно Олечька увидеть что лично " ты " сделала ... Максимум на въезде в город ждал( а ) - грузин. Клоуны !!! Будьте уверены кто написал не Сергей , Я его друг и знаю что пишу .

avatar

11 липня 2017 14:39