Сергій Качмарський  - лідер місцевого «Авто-майдану» висловлює подяку Оксані Андрієць  - директору департаменту охорони здоров’я  Чернівецької ОДА

Сергій Качмарський - лідер місцевого «Авто-майдану» висловлює подяку Оксані Андрієць - директору департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА

24.05.2016, 00:47

Сергій Качмарський, голова Чернівецької обласної організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» висловлює подяку директору департаменту охорони здоров’я в Чернівецькій ОДА за надану допомогу, а також за чуйність та самовідданість своїй роботі. Про це він написав на своїй сторінці в мережі «Facebook». Ось що він пише:

«Проблеми в медицині існували завжди, але головна ціль лікарів, особливо тих, які займають керівні посади - звести їх нанівець. Як відомо, саме війна, а не АТО, як її звикли називати там, на верху, принесла багато горя в буковинські сім'ї. Велика кількість наших мужніх воїнів, а саме 52 герої-буковинці загинули під час бойових дій, залишивши вдома жінок та дітей, котрі  вже ніколи не побачать свого чоловіка та батька! Обов'язок влади - взяти всі проблеми цих сімей на себе.

Оксана Андрієць, директор Департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА, доктор медичних наук, професор, також розуміє,що ми всі в боргу перед військовими,які віддали своє життя за нас з вами! Вона взяла під свій особистий контроль та патронат питання надання медичної допомоги дітям загиблих героїв.

Першим по списку був Вижницький район, саме там проживає шестеро таких діточок, а далі Сторожинецький, в якому проживає восьмеро дітей. В однієї дитини була виявлена анемія, тому вона проходитиме курс необхідного лікування під особистим контролем Оксани Анатоліївни. Пані Оксана поспілкувалася з матерями цих дітей, щоб з’ясувати всі питання, пов'язані з медичним обслуговуванням цих родин. Було проведено комплексний медичний огляд всіх діток.

Попереду ще багато кропіткої праці. Попереду ще залишився Кіцманський район, Новоселицький, а у вівторок Оксана Андрієць відвідає Хотинщину. Ціль – така ж. Нагадаю, що наш однопартієць, Андрій Коломеєць, який очолює ,,АВТО-МАЙДАН " у Хотинському районі, звернувся до мене з проханням допомогти з нестачею ліків в зоні бойових дій. Він передав мені список, і вже через два дні необхідні препарати були відправлені на передову! Оксана Андрієць допомогла мені у вирішенні цього питання (вона придбала ліки за свої особисті кошти).

Дружина Андрія Коломейця ж підготувала список з усіма нагальними проблемами, пов'язаними з медициною, що стосуються сімей військових, котрі загинули під час бойових дій, для того, аби знову передати його Оксані Анатоліївні».

Крім того Оксана Андрієць планує зайнятись питаннями, котрі на Хотинщині вже давно потребують вирішення, а саме розширенням площі центру швидкої допомоги, оновленням медичного обладнання у центральній районній лікарні, та завершенням пологового довгобуду, котрий вже близько 10 років не можуть добудувати. 

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП "АВТО-МАЙДАН"

1


КОМЕНТАРІ (1)

Да не подяку ей надо было дать,а место в тюрьме,да еще с ней с десяток дердслужбовцев с обл рады.

avatar

ВИОРИКА

24 травня 2016 16:34