Сенсаційну колекцію рушників голови Глибоцької райради Петра Панчука, про яку першими розповіли Глибока.ІНФО та BukNews, представили у Чернівцях

Сенсаційну колекцію рушників голови Глибоцької райради Петра Панчука, про яку першими розповіли Глибока.ІНФО та BukNews, представили у Чернівцях

16.05.2019, 18:43

Своєрідним поштовхом для цієї урочистої події стали інформаційні матеріали Заслуженого журналіста України Василя Гейніша на Інтернет-сайтах Глибока.ІНФО та BukNews, на які відгукнулись управління культури Глибоцької РДА та Чернівецької ОДА.

Відповідно преставили колекцію на відкритті експозиції начальники цих управлінь Олена Рєпіна та Віра Китайгородська.

Цілком символічно, що відкриття виставки вишиваних рушників, зібраних головою Глибоцької районної ради Петром Панчуком з переважної частини районів областей України, відбулось у виставковій залі «Вернісаж» – 2 у Чернівцях сьогодні – у Міжнародний день вишиванки.

 Треба додати, що виставка у Чернівцях викликала жвавий інтерес і сам Петро Панчук щиро подякував за це всім присутнім у залі. Тут же у ньому голова Глибоцької РДА Георгій Придій разом із дружиною передав для колекції від сім’ї ще один рушник, вишитий у Сокирянському районі.

- Виставка рушників у Вернісажі міста Чернівців. Захід організував голова Глибоцької районної ради Петро Панчук. Він продемонстрував власну колекцію рушників зібрану зі всієї України. Тут більше сотні рушників і всі супер. Виставка буде ще три дні. Приходьте і не пошкодуєте, - прийшов привітати і підтримати колегу Борис Баглей (на фото). 

 Із експозицією у «Вернісажі» чернівчани та гості міста зможуть ознайомитись продовж чотирьох днів.

   Василь Гейніш  

Джерело: http://hlyboka.info/ 

1