Семерак очікує від Фищука рішення про розширення природно-заповідного фонду Буковини

Семерак очікує від Фищука рішення про розширення природно-заповідного фонду Буковини

03.03.2017, 18:10

У міністерстві екології України очікують на прийняття Чернівецькою ОДА рішення щодо розширення природно-заповідного фонду.

Про це заявив міністр екології Остап Семерак, коментуючи майбутнє розширення територій національних парків Закарпатської області, пише прес-служба Кабміну.

Зокрема, урядовець назвав такий крок "початком роботи по розширенню природно-заповідного фонду".

"Збереження природного стану Карпат - важлива природоохоронна завдання для України. Розширення територій національних парків на Закарпатті - лише початок великої роботи по розширенню природно-заповідного фонду. Тепер черга за прийняттям аналогічних рішень в своїх областях за Івано-Франківською та Чернівецькою ОДА", - зазначив міністр екології.

У Кабміні пояснили, що такому рішенню передувала тривала і злагоджена командна робота представників центральних і місцевих органів влади, органів місцевого самоврядування, наукових і громадських організацій.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Фищук вже стільки всього навирішував протизаконно у земельних питаннях, що йому тільки й залишилося розширити парки,щоб з суцільною ганьбою піти з посади. І взагалі, до чого тут Фищук, а тим більше Стецевич, який з якогось переляку курує це питання? віддавати свої землі під парки чи ні будуть вирішувати громади, а не старпьори з ода. 

avatar

хай семерак закатає губу

04 березня 2017 19:53

Шо це за щеня зацявкало? 

avatar

Обана

04 березня 2017 21:32

точно, що це за щеня зацявкало на зграю облізлих шакалів, які намагаються наостанок урвати все, на що поклали око?

avatar

шакал

04 березня 2017 22:07

пси гавкають, а караван топає.

avatar

ша кал

05 березня 2017 00:04

Караван старих вербл*дів не просто топає - змітає все на своєму шляху під оплески продажних юристів, з прокуратурою включно, і дурість територіальних громад, у яких крадуть землю, але захистити яких нікому. Правильно, КАЛ, захищаєш своїх господарів: тільки хто підніме голос проти вашого каравану-зграї, той одразу щеня і пес. Топайте далі - дотопаєтеся, кали...

avatar

попередньому калу

05 березня 2017 09:10