СБУ застерегла буковинця, який сіяв паніку  і продавав росіянам інформацію про ситуацію в Чернівецькому регіоні

СБУ застерегла буковинця, який сіяв паніку і продавав росіянам інформацію про ситуацію в Чернівецькому регіоні

14.08.2014, 19:45

Служба безпеки України не допустила розповсюдження матеріалів із сепаратистськими закликами, які за грошову винагороду намагався поширити мешканець Чернівецької області на замовлення російських структур. Про це BukNews повідомили у прес-службі УСБУ в Чернівецькій області.

Встановлено, що громадянин України «Д» за вказівкою впливових «благодійників» російських фондів створив громадську організацію ліворадикального екстремістського спрямування. Під його безпосереднім керівництвом члени цієї організації відслідковували та передавали електронними каналами зв’язку своїм «господарям» в Росії інформацію про ситуацію в Чернівецькому регіоні та Україні загалом.

У соціальних мережах зловмисник заснував розгалужену спільноту, через яку поширювалися панічні настрої та схвалювалася російська військова агресія. Свою «зарплатню» за вказану роботу він отримував через електронну платіжну систему.

За виявленими фактами буковинцю оголошено офіційне застереження про неприпустимість протиправної діяльності у сфері державної безпеки.

У СБУ працює гаряча телефонна лінія для спільної боротьби з сепаратизмом, тероризмом та корупцією

 Цілодобово за безкоштовним номером 0 800 501 482 на засадах довіри і співпраці громадяни України можуть повідомити в СБУ про будь-які факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності, а також корупційні дії чиновників.

 Також про такі факти повідомляйте оперативного чергового Управління СБ України в Чернівецькій області за номером  (0372) 54-02-04.

 Прес-служба УСБУ в Чернівецькій області

1


КОМЕНТАРІ (2)

Бред сивой кобылы! Шановне СБУ перестаньте залякувати людей! Не професійно!!! Якщо винен то до суду, а це просто кіно. Слава Україні!

avatar

Чернівчанин

15 серпня 2014 08:39

Смішно читати такі новини. Не 

avatar

Тіверець

16 серпня 2014 11:01