Самозванці-бариги у Чернівецькій міськраді, які при Михайлішині довели аеропорт «Чернівці» до кризи, вже хочуть звільнити успішного директора, - Бурбак

Самозванці-бариги у Чернівецькій міськраді, які при Михайлішині довели аеропорт «Чернівці» до кризи, вже хочуть звільнити успішного директора, - Бурбак

02.11.2018, 09:45

Керівництво Чернівецької міськради пропонувало директору аеропорту "Чернівці" Борису Морському підписати трудовий контракт терміном на п’ять місяців.

Про це сьогодні в ефірі телеканалу "Чернівці" повідомив народний депутат Максим Бурбак. 

Зокрема, політик заявив, що він не мав причетності до кадрових рішень міського голови Олексія Каспрука за винятком однієї персони - Бориса Морського.

Проте, каже нардеп, представники нової міської влади уже перебувають в пошуках нової кандидатури на посаду керівника чернівецького летовища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стараннями Бурбака чернівецький аеропорт отримав статус одного з кращих в Україні

"Ці самозванці запропонували Борису Морському укласти контракт на п’ять місяців. Вони шукають нову людину. Скажіть будь ласка, ви знову у Чинуша з городу когось [на цю посаду] візьмете?", - сказав нардеп.

"Цю людину з Києва я просив, щоб вона прийшла сюди, щоб керував цим аеропортом - занедбаним тією владою: Михайлішиними, Проданами і всіма іншими. Цими баригами у Чернівецькій міськраді. Пригадуєте, чим це завершилося? Жодного рейсу не було з Чернівців", - додав Бурбак.

Як відомо, з 2015 року, відколи керівником аеропорту є Борис Морський, комунальне підприємство вийшло із катастрофічного кризового стану, були відновлені регулярні рейси "Чернівці-Київ" та запущений ряд чартерних міжнародних рейсів.

Джерело:  molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Максим юрьич, как всегда, все перепутал... ))))) гугл в помощь 

avatar

правдоруб

02 листопада 2018 10:59