'Самопомочі' в Чернівецькій міській раді більше немає

"Самопомочі" в Чернівецькій міській раді більше немає

19.03.2018, 17:06

Депутат Чернівецької міськради Віталій Гавриш заявив про розпуск фракції "Самопоміч", керівником якої він є.

Про це він повідомив на своїй ФБ-сторінці. 

"Прийнято спільне рішення про розпуск фракції ПП "Об'єднання "САМОПОМІЧ" в Чернівецькій міській раді. Документи, згідно з процедурою, сьогодні зранку подані міському голові", - повідомив Гавриш, опублікувавши відповідні документи.

Заяви на вихід з партії написали наступні депутати: В. Гавриш, О. Ставчанський, А. Брязкало, Б. Ковалюк, А. Олевич, В. Матвієнко. 


***

Нагадаємо, у грудні 2016 року лідер парламентської фракції "Самопоміч" Олег Березюк у Чернівцях заявив  про службове розслідування щодо діяльності депутатів фракції "Самопоміч" у Чернівецькій міськраді.

Результатом цього розслідування була рекомендація керівництва партії написати усім членам фракції у міськраді заяви про складання депутатських повноважень.

У березні 2017 року четверо обранців "Самопомочі"  написали ці заяви, проте міськрада відмовилась ухвалити це рішення, відправивши відповідне питання на довивчення.

Джерело:  molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Напевно Садовому потрібно більш ретельніше ставитися до формування передвиборних списків. Понабирали за принципом: молоді-перспективні - а вони виявилися нездарами та непорядними...

avatar

Андрій

20 березня 2018 07:44

Може в обласній раді накінець  до Мельничука з Гешком дійде, що потрібно очистити свої ряди від пристосуванців, не членів партії Самопоміч, Гостюка і Кобевко. Бо ця двійця вже опустила рейтинг до червоної лінії і відкрито підтримує іншу політсилу НФ.

avatar

Рашковський

20 березня 2018 09:07

А в міській раді була така фракція??? Чим вона запам'яталась? Що зробила для громади? 

Ці псевдодепутати нормально так рейтинг "Самопомічі" притушили, і проблем з сміттям не треба...

avatar

Іоанчік

20 березня 2018 12:31