Поки Березюк голодує у Києві, “Самопоміч” у Миколаївській міськраді проголосувала проти прийому сміття зі Львова

Поки Березюк голодує у Києві, “Самопоміч” у Миколаївській міськраді проголосувала проти прийому сміття зі Львова

20.06.2017, 14:20

Депутати “Самопомочі” у Миколаївській міській раді проголосували проти прийому сміття зі Львова.

Не вистачило одного голосу, – повідомляє Варіанти.

Міський голова районного центру Львівщини Миколаєва Андрій Щебель повідомив про повторне голосування щодо прийому твердих побутових відходів для захоронення на сміттєзвалище Миколаєва.

Так, від фракції “Самопоміч” двоє з трьох проголосували проти, один утримався;

від “Блоку Петра Порошенка Солідарність” за проголосували троє з чотирьох;

від Народного руху України чотири з п’яти;

Нагадаємо, парламентська фракція "Блоку Петра Порошенко" звернулася до мера Львова Андрія Садового із закликом негайно вирішити проблему зі сміттям у місті або добровільно залишити посаду міського голови.

Про це нардеп від БПП Оксана Юринець заявила у вівторок з трибуни Верховної Ради, де також зібралися інші представники фракції.

Також депутатка згадала у своїй промові про голову фракції "Самопоміч" Олега Березюка, який оголосив голодування з вимогою до уряду не робити винним у скрутній ситуації Садового, а вирішити "сміттєву проблему" міста силами центральної влади.

"А Олега Романовича я хочу попросити припинити акції у Києві та їхати до Миколаєва, туди, де його фракція не підтримує вивіз сміття до Миколаєва", - сказала вона.

На основному фото зі сторінки перекладачки Божени Антоняк

Фото з вулицi Мельника. Поруч двi школи (в радiусi 50 м). Чекаемо пошестi? Пахне далеко не кавою, не шоколадом, не ароматами з "Криївки". Чутно не джаз, а нявчання безпритульних котів і вдоволене туркотіння голубів, які гребуться там na ca?ego. Ну, а вночі вийдуть справжні господарі - пацюки. Щось мені здається, що невдовзі вони знахабніють і розкошуватимуть там і вдень. Львівяни ж цілком можуть запатентувати новий вид спорту, а може нову олімпійську дисципліну (мейд ін Львів!!!) - прицільне жбурляння мішків зі сміттям у смітник, причому стояти краще якомога далі від мети влучання. Усе це було б кумедним, якби не цілком реальне видиво: лептоспірозу й інших болячок, які поширюють безпритульні тварини, кишкових захворювань та різних інфекційних... 

1