'Самопоміч' не готова відповісти, як буде голосувати, якщо депутати з голосу запропонують обирати секретаря міськради

"Самопоміч" не готова відповісти, як буде голосувати, якщо депутати з голосу запропонують обирати секретаря міськради

29.09.2016, 16:00

Фракція "Самопоміч" не обговорювала питання щодо обрання секретаря Чернівецької міськради і не готова голосувати за внесення цього питання у порядок денний сьогоднішньої сесії.

 Про це у коментарі журналісту molbuk.ua повідомив голова фракції Віталій Гавриш.

 Зокрема, на запитання "Якщо сьогодні хто-небудь з депутатів з голосу запропонує внести в порядок денний питання про обрання секретаря, як ви будете голосувати?", депутат відповів:

 "Я вам не готовий відповісти, оскільки жодних намагань щодо попередніх домовленостей ніхто нам не подавав. Є певна процедура. Це питання має бути обговорене на фракції і на дорадчій раді. Відбувається засідання, і тільки тоді ми вже ставимо або не ставимо, голосуємо або не голосуємо".

 Водночас депутат заявив, що у "Самопомочі" жодні кандидатури, окрім Володимира Сєхова і Василя Максимюка, не розглядалися і не обговорювалися. Також Гавриш сказав, що "такі питання вивчаються або обговорюються не за один день чи за півдня".

 "Самовільно - без внутрішньо-фракційного обговорення ми не голосуємо", - додав обранець.

 Раніше нардеп Максим Бурбак повідомив, що депутати зібрали майже всі підписи на підтримку кандидатури Василя Продана на посаду секретаря міськради.

 "Народний контроль" заявив, що не підтримуватиме Василя Продана.

molbuk.ua

1