Сакварелідзе та Добродомов закликали чернівчанина Михайла Яринича йти на вибори до ВРУ

Сакварелідзе та Добродомов закликали чернівчанина Михайла Яринича йти на вибори до ВРУ

17.06.2019, 16:59

Відео із закликом до Михайла Яринича реєструватися кандидатом в депутати до ВРУ, а чернівчан підтримати його, розміщено на фейсбук-сторінках Давида Сакварелідзе та Дмитра Добродомова.

«Рух Нових Сил» М. Саакашвілі закликає вас підтримати щирого, сміливого й розумного українця – Михайла Яринича! Михайло, йдіть вперед, боріться, реєструйтеся кандидатом в Народні депутати по мажоритарному округу», – просить Давід Сакварелідзе.

 «Михайло Яринич – саме та людина, яка буде гідно представляти інтереси міста Чернівці у Верховній Раді Україні», – переконаний нардеп Добродомов.

Сама поява у рамках флешмобу відомих політиків свідчить про те, що Михайла Яринича на виборах підтримають декілька політичних сил. Чернівчани масово долучаються до соціального відеофлешмобу під назвою «#чернівчани_свідомі», де у коротких відео закликають Михайла Яринича подавати документи до ЦВК на реєстрацію кандидатом у народні депутати України.

У телефонній розмові журналістам «Чернівці.Online» Михайло Яринич запевнив, що обов`язково розгляне пропозицію чернівчан і про своє рішення повідомить вже найближчим часом.

Джерело: «Чернівці.Online» 

1


КОМЕНТАРІ (6)

Яринича знаю особисто, Михайло вперед ваша впевненість в собі, впевненість хороших справ вам тільки на користь.
Вперед!!!

avatar

Дмитро

17 червня 2019 17:32

Вірю що Яринич наведе порядок в міській раді, розжене то все кодло кланів.

avatar

Анатолій Богданович

17 червня 2019 17:34

Дорогу молодим! Михайло, не зволікайте, підтримую Вас!

avatar

Микола Трохимович

17 червня 2019 17:46

Люди будьте мудрими, ми вже цих музейних експонатів терпимо 27 років, нам не треба цих мумій у Верховній раді.
Акція за справедливі, демократичні вибори!
"Відправ діда на пенсію!"

avatar

Степан

17 червня 2019 17:49

Цілком підтримую слова Дмитра Добродомова! Михайло чесна та справедлива людина! Я впевнений, що він буде гідно представляти місто Чернівці у ВРУ!

avatar

Ростислав

17 червня 2019 17:53

Незнаю я Михайла, але стало інтересно від того що інтернет нудить, що б він йшов  на парламенскі вибори , я сам не молодий , але хочу щоб майбутнє думали молоді люди у парламенті , як жити далі. Михайло йдіть, думаю це кращий варіант для нас Чернівчан , дай Бог Вам чути проблеми людей, а також їх вирішувати. Буду голосувати . Будь ласка приїдьте в Садгору ,якщо у Вас тут будуть зустрічі то обов'язково буду. Дякую.

avatar

Володимир

17 червня 2019 18:51