Садгірська районна «Батьківщина» обрала головою парторганізації Василя Храпка

Садгірська районна «Батьківщина» обрала головою парторганізації Василя Храпка

17.02.2018, 23:51

У п’ятницю, 16 лютого 2018 р. відбулася XVIII звітно-виборна конференція у Садгірській районній в м. Чернівцях партійній організації ВО «Батьківщина». Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії, на конференції обрали голову та бюро районної «Батьківщини».

Голова Садгірської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Василь Храпко відзвітував перед делегатами, запрошеними та рядовими партійцями, які прийшли на конференцію. Свої звіти склали й голова контрольно-ревізійної комісії райпарторганізації, і чернівецькі міські депутати від Садгори: Юрій Бурега, Любов Сорохан, Валерій Казимірович.

«Дуже позитивно, що наші садгірські однопартійці завжди працюють на благо мешканців району, - сказав, виступаючи на конференції, голова обласної «Батьківщини» Іван Мунтян. – А ще - базують свої дії на чесності, порядності і духовності. Це запорука успіху. Це підтверджує досвід багатьох країн і про це йшлося на 66-му Молитовному сніданку в США, де я мав честь бути у складі української делегації. Про це говорила на Молитовному сніданку лідер нашої партії Юлія Володимирівна Тимошенко, і знаю, що цим шляхом завжди йшла і йтиме наша політична сила».

І Іван Мунтян, і голова міської парторганізації ВО «Батьківщина» Олександр Пуршага і делегати, які побажали виступити, дали позитивну оцінку роботі Садгірської парторганізації і відзначили депутатів-садгірчан Юрія Бурегу, Любов Сорохан, Валерія Казиміровича як одних з найактивніших депутатів фракції і міської ради загалом. Їхню результативну роботу відчуває на тільки Садгірський район, а й усе місто.

Конференція переобрала головою Садгірської райпарторганізації ВО «Батьківщина» Василя Васильовича Храпка та обрала нове районне бюро.

1