Саакашвілі не спромігся купити жодної квартири для військовослужбовців,  які втратили руки чи ноги в АТО

Саакашвілі не спромігся купити жодної квартири для військовослужбовців, які втратили руки чи ноги в АТО

07.10.2016, 22:16

 Народний депутат України Максим Бурбак розповів про кошти, які виділяє держава на придбання квартир для військовослужбовців,  які втратили кінцівки в АТО. Минулого року Одеська ОДА не спромоглась купити таким хлопцям квартири, цього року - така ж історія.

- Цікавий лист отримали в Комітеті, - розповів Максим Бурбак. -  Ветеран АТО з Одеси, який втратив майже всю ногу, просить у Комітету допомоги в отриманні квартири: йому та своєму побратиму, який також втратив кінцівку в бою. Бо самі вже добитись цього не можуть. Однак, квартири хлопці, які втратили кінцівки в АТО, повинні отримувати беззаперечно, бо щороку держава виділяє на це десятки мільйонів гривень. Але минулого року Одеська ОДА не спромоглась купити таким хлопцям квартири, цього року - така ж історія. Але найбільш прикро, що цього року 24 млн грн з цієї програми зі всієї України будуть повернені назад в бюджет. Тобто квартир не купують, ніби у нас немає атошників, які втратили руки чи ноги в боях.... Хлопці, пишіть в Комітет, звертайтесь до Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, бо держава виділяє мільйони, і місцевих чиновників, які саботують вирішення ваших питань треба карати. Що і будемо робити. На парламентських слуханнях з питань соціального захисту учасників АТО, які пройдуть у Верховній Раді 19 жовтня цього року, я це питання обов'язково висвітлю. А голові Одеської ОДА чергове "незадовільно" за ганебне ставлення до захисників держави. Але про що я?!! Боротьба з корупцією та вибори - це головне для "видатних" чиновників.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Вибачте мене, але скільки таких квартир купив Бурбак, Каспрук, чи Фищук для АТОшників в Чернівцях і області??? Це всі представники міста і області!!!

Виділили МОЧАРУ на Коломийській і довольні?

Під@р@си!!!

 

avatar

Людмила Дудченко

09 жовтня 2016 00:00

Вони вміють тільки пальцем тикати на попередників і на тих хто їх критикує ("агентів кремля")...

avatar

Революціонер

09 жовтня 2016 00:03