Саакашвілі давно виконує план Кремля, - заява Політичної партії «Народний фронт» (відео)

Саакашвілі давно виконує план Кремля, - заява Політичної партії «Народний фронт» (відео)

06.12.2017, 19:08

У «Народному Фронті» прокоментували матеріали, оприлюднені Генпрокуратурою щодо Саакашвілі

У політичній партії «Народний фронт» стверджують, що екс-президент Грузії, колишній голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі давно виконує план Кремля. Про це йдеться в заяві на офіційному сайті «НФ».

"Ми не здивовані, що Міхеїла Саакашвілі офіційно підозрюють у злочинній співпраці з Сергієм Курченком - банкіром «Сім’ї» Януковича, який нині переховується в Росії й активно колаборує з ФСБ на окупованих територіях. Оприлюднені Генеральною прокуратурою України матеріали стали лише черговим штрихом до картини деструктивної діяльності Саакашвілі.

У 2015 році Саакашвілі, замість долучитися до впровадження реформ, розпочав в Україні персональну політичну кампанію, засновану на демагогії та брехні. Він провалив роботу на посаді голови Одеської обласної державної адміністрації. Він організував травлю Одеського припортового заводу, - фактично зірвавши конкурс із приватизації  цього великого держпідприємства.

У 2015-2016 роках Міхеїл Саакашвілі брав активну участь у дискредитації коаліційного Уряду Арсенія Яценюка. А згодом особисто зізнавався, що його використали в чужій брудній політичній грі. Немає сумніву, що головним натхненником тієї штучної політичної кризи був Кремль, а промосковські олігархи в Україні лише фінансували цю кампанію. Доказом цьому є, наприклад, заяви олігарха-втікача Онищенка. Ворог хотів зумовити дочасні парламентські, а головне – президентські вибори через відставку Прем’єра Яценюка й розвал коаліції. Кінцева мета: зупинка реформ і євроатлантичної інтеграції України, припинення фінансування армії та інфраструктурний колапс.

Цей план Кремля, з незначними тактичними змінами, виконується й досі. Паралельно з відкритою збройною агресією. На жаль, попутниками Москви стали деякі українські політикани, які бездумно переслідують свої егоїстичні інтереси. Саакашвілі та його посібники продовжили виконання своїх деструктивних завдань, поставлених у 2015 році. Регулярні заклики до масових заворушень і непокори владі, цинічний незаконний прорив кордону, нульова увага до війни Росії проти України, заклики «закрити Нацгвардію». Ці та інші факти свідчать: Саакашвілі послідовно прагне до делегітимізації цілої української держави, створення атмосфери хаосу і відчаю.

Наголошуємо: навіть якби Саакашвілі переслідував лише особисті політичні цілі, - його діяльність однак об’єктивно вигідна Кремлю і супершкідлива для України. Тому ми дуже серйозно поставилися до інформації Генеральної прокуратури й вимагаємо якнайшвидше дати їй правову оцінку.

Політична партія «Народний фронт» закликає:

- Міхеїла Саакашвілі пройти передбачені законом процедури і відповісти на запитання слідчих та суддів.

- Генеральну прокуратуру України і Службу безпеки України – забезпечити оперативне,  неупереджене, повне кримінальне провадження щодо Міхеїла Саакашвілі, зі стовідсотковим дотриманням його процесуальних прав.

- Щирих фанатів Саакашвілі – не вдаватися до насильства й не перешкоджати законним процесуальним діям. Адже вони таким чином затягують з’ясування істини і протиставляються українській державі.

- Громадян України та світове співтовариство – не піддаватися на щедро фінансовані демагогію і популізм, за якими зазвичай (не лише в Україні) стоїть російська пропаганда".

1


КОМЕНТАРІ (2)

Они отступили.Законопроект,дававший парламенту право единоличного увольнения главы НАБУ,САП и членов НАЗК снят с повестки дня и не будет!!!НАЙЕМ МУСТАФА.Вот так кулявлобная гопота решила уйти от криминальной ответствености.Справедливость восторжествовала!!!

avatar

КУЛЯ ИЩУЩАЯ ЛОБА

07 грудня 2017 07:53

Якщо ці кулявлоби таке "верзять", то у їхніх головах повна "розруха". Хоч би трішечки проаналізували та подумали "залишком" мізків...

avatar

Юрій

07 грудня 2017 08:34