Рибак звітував про зроблене на сходці жителів сіл Іспас та Майдан

Рибак звітував про зроблене на сходці жителів сіл Іспас та Майдан

13.02.2018, 18:06

Традиційно на початку року у Вижницькому районі відбуваються сходи громадян. Народний депутат України Іван Рибак, обраний від округу, до якого входить також Вижниччина, завжди намагався брати участь у таких заходах, адже це хороша можливість поспілкуватися з людьми, почути їх думки та побажання, а також дати відповіді на важливі для громади запитання.

- Цього разу зустрівся з жителями сіл Іспас та Майдан, які входять до складу Вижницької ОТГ, - розповів голова ЧОО ПП "БПП-Солідарність", народний депутат України Іван Рибак. - Як належить народному обранцю, прозвітував про результати законотворчої діяльності у ВР VIII скликання, а також про основні досягнення роботи на Вижниччині. Зокрема, у Іспасі вже вдалося оновити вуличне освітлення, придбати комп’ютери для школи ім. Марфієвича, а також обладнання для кабінету обслуговуючої праці та комп’ютери для Іспаського НВК. Також важливим досягненням є будівництво очисних споруд у Вижниці, з чого Іспас також матиме користь. Загалом за останні роки вдалося залучити значні кошти на соціально-економічний розвиток району, яких раніше місцева громада не отримувала.

Разом із присутніми мешканцями парламентар обговорив подальші плани та пропозиції, тож продовжую працювати над покращенням якості життя українців.

Світлина від Ivan Rybak.

1