Рибак переконав Фищука передбачити більше грошей на ремонт доріг  у Путильському, Вижницькому, Сторожинецькому та Кіцманському районах

Рибак переконав Фищука передбачити більше грошей на ремонт доріг у Путильському, Вижницькому, Сторожинецькому та Кіцманському районах

19.06.2018, 18:34

Перше, що вимагають буковинці – спорудження якісних доріг. І це зовсім не дивно. Адже кожен, хто бував у Чернівецькій області, залишається під враженням від їх критичного стану.

- Я постійно намагаюся докладати максимум зусиль до забезпечення капітального ремонту та будівництва автошляхів, насамперед, у Путильському, Вижницькому, Сторожинецькому та Кіцманському районах Чернівецької області, інтереси мешканців яких представляю у парламенті, - повідомив народний депутат України Іван Рибак. 

Обласною адміністрацією та Службою автомобільних доріг у Чернівецькій області вже затверджено перелік дорожніх об’єктів загального і місцевого значення для будівельних та ремонтних робіт за рахунок держбюджету на 140 млн грн. А також перелік автошляхів загального користування для проведення будівництва та ремонту за рахунок митного експерименту на суму більше ніж 150 мільйонів.

- Мені вдалося привернути увагу обласного керівництва до потреб мого округу та вплинути на розподіл коштів для дорожньої інфраструктури Буковини, - розповів парламентар. -  Зокрема, до переліків увійшов міст у Сторожинці через р.Сірет, будівництво якого потребує термінового завершення, а також низки ділянок дороги Т-26-01 Чернівці-Вашківці – Путила – КПП “Руська” з під’їздом до КПП “Шепіт” та дороги Р-62 Криворівня– Усть–Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці.

- Cподіваюся, що парламентський Комітет з питань бюджету підтримає фінансування зазначених об’єктів без будь-яких перешкод. І ніхто не буде «вставляти палки в колеса» українцям, які прагнуть їздити якісними автошляхами. А про хід справи буду особисто інформувати громадськість, - пообіцяв Іван Рибак. 

1