Рибак прозвітував у Вижниці, Чорногузах і Банилові про результати роботи народним депутатом

Рибак прозвітував у Вижниці, Чорногузах і Банилові про результати роботи народним депутатом

18.02.2018, 15:01

Народний депутат України Іван Рибак 15-16 лютого працював у поселеннях свого виборчого округу. Зокрема, взяв участь у роботі двадцятої сесії Вижницької районної ради, зустрівся у Вижниці з ветеранами війни у Афганістані,  завітав на сходи мешканців села Чорногузи та Банилова. 

- Насичений порядок денний двадцятої сесії Вижницької районної ради VII скликання. Серед основних питань - Програма розвитку в районі фізичної культури і спорту на 2018-2020 роки, внесення змін до районного бюджету на 2018 рік, звільнення від оплати за харчування дітей у навчальних та виховних закладах , що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст району та інші, - розповів Іван Рибак про участь в роботі двадцятої сесії Вижницької районної ради. -  Під час засідання прозвітував про результати роботи народним депутатом у ВР VIII скликання. Разом із керівництвом району та присутніми депутатами окреслили плани розвитку Вижниччини на 2018 рік.

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, парламентар зустрівся у Вижниці з ветеранами війни у Афганістані.

- Участь у цьому військовому конфлікті коштувала нашій країні більше чотирнадцяти тисяч життів наших солдатів і офіцерів, здоров’я десятків тисяч військових. І сьогодні ми поділяємо біль з тими, хто втратив на цій війні рідних і близьких, вшановуємо пам’ять про мужніх українських воїнів та славимо живих учасників тих бойових дій, - звернувся Іван Рибак до присутніх. - Велика шана та повага всім воїнам – інтернаціоналістам. Дякуємо за те, що завжди готові прийти на допомогу. Здоров’я вам міцного, добробуту, миру та спокою на рідній землі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак вшанував воїнів-афганців і взяв участь у нараді силовиків в Кіцмані

Відтак продовжив зустрічі з громадами. Цього разу завітав на сходи мешканців села Чорногузи, що на Вижниччині.

Після звітування та обговорень актуальних для громади питань, приємною несподіванкою стала Подяка, яку народний депутат України Іван Рибак отримав від виконуючого обов’язки старости села Томко Дмитро Георгійовича.

В Банилові, як завжди, на сходи громади прийшло багато людей.

- Прозвітував про результати роботи народним депутатом у ВР VIII скликання, а також про основні досягнення у Вижницькому районі, - поділився враженнями Іван Рибак. (На фото). - Зокрема, у Банилові вже вдалося замінити вікна та двері, придбати меблі та комп‘ютерне обладнання для школи ім. І.Діяконюка.  Під час обговорень актуальних проблем, присутні жителі села також привернули увагу до потреби зовнішнього утеплення школи, адже діти повинні навчатися в теплі та комфорті. По закінченню зборів, отримав Подяку від сільського голови Соломко Василя Дмитровича. Дякую за довіру та відзнаку моєї роботи!

1