Рибак плачеться на малу зарплату нардепа і неможливість впливати на кадрові призначення

Рибак плачеться на малу зарплату нардепа і неможливість впливати на кадрові призначення

15.12.2014, 23:25

Народний депутат від БПП Іван Рибак поскаржився на брак грошей, які необхідні нардепам для виконання обов’язків народних обранців.

Про це він заявив у понеділок на прес-конференції.

"Ви зараз скажете, що я жаліюся, але більше того, на виконання своїх обов’язків народного депутата, нардеп не має фінансового ресурсу, який би йому надавався відповідно до закону "Про статус депутата Верховної Ради". Це дуже цікаве питання, але суспільство чомусь це питання не піднімає. Сьогодні кілька депутатів підняли питання по зарплаті, то їх зразу ж змішали з болотом. Ви знаєте, сьогодні народний депутат - це вже не той депутат, який був у 98 чи 94 році, який міг впливати на кадрову політику", - сказав І. Рибак.

Нагадаємо, раніше депутат Мустафа Найєм скаржився на малу зарплату народного депутата.

А щодо кадрових призначень, то в Адміністрації президента України погодили кандидатуру першого заступника голови Чернівецької ОДА, проте Кабінет міністрів відмовляється розглядати її. Про це на прес-конференції в понеділок заявив народний депутат від БПП Іван Рибак, пише molbuk.ua

 "Сьогодні є погоджений перший заступник голови Чернівецької ОДА в Адміністрації Президента. Дані документи знаходяться на розгляді в Кабінеті міністрів України. А Кабмін просто не розглядає дану кандидатуру. Не дає ні відповіді "за", ні "проти", - сказав нардеп.

 На уточнююче запитання, хто ця особа, Рибак відмовився відповісти.

 "Давайте, я не буду забігати наперед", - сказав депутат.

 Разом з тим, Іван Рибак поскаржився на великий обсяг роботи посадовців Чернівецької ОДА.

 "Я думаю, що зволікання з кадровими питаннями - це найбільша проблема сьогодні. Ми сьогодні маємо хаотичні відключення електроенергії... Сьогодні одна людина не може встигати бути на всіх селекторних нарадах, які відбуваються щодня в ОДА. Одній людині керувати справді важко. Тому я думаю, що кадрові рішення Кабміну будуть прийматись і президентом якомога швидше", - сказав депутат.

 Нагадаємо, після звільнення Івана Рибака з посади першого заступника голови ОДА, обов’язки губернатора виконує Роман Марчук.

Пише molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Що це значить не буду забігати наперед?  Якщо це розумна,  порядна людина, фахівець і авторитена особа то чому не озвучити і буковинці би наполягали на його затвердженні. Але ж бо ні, це далі йдуть просування своїх.... Так само як Фищук і всі інші  відсидів певний термін і ВР і ні хр№на не зробив для Буковини, так само буде і Рибак і іже від Буковини. Вже співає делікатно про зарплату. Всіх їх на  таку як народ живе , середню по Україні. 

avatar

16 грудня 2014 11:21