Рибак підтримав горян, які заблокували розбиту дорогу

Рибак підтримав горян, які заблокували розбиту дорогу

11.09.2018, 23:21

Сьогодні з самого ранку мешканці Франківщини та Буковини зупинили рух автотранспорту на автомобільній дорозі Р-62, Т 26-0-1 сполученням Чернівці-Вашківці-Вижниця-Путила-КПП «Руська». Даний крок зроблено людьми від розпачу та зневіри, що цю важливу дорогу, яка з’єднує не тільки два райони, а й сусідні області, буде відремонтовано. Тому особисто приїхав сюди підтримати місцевих жителів, адже також схвильований нинішньою ситуацією.

 Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав народний депутат України Іван Рибак.

Буду відвертим, більшість моїх депутатських запитів та звернень щодо критичного стану зазначеної дороги державного значення та необхідності виділення коштів на її капітальний ремонт, на жаль, губляться у владних коридорах. Звичайно, що я не можу не реагувати на подібний розвиток подій, тому продовжу боротьбу з бюрократією.

Адже це значно ускладнює життя місцевим жителям, яким і так кожного дня доводиться долати величезні відстані, щоб дістатися до школи, роботи, лікарні чи то просто придбати найнеобхідніші продукти харчування та ліки. Це наша спільна проблема і ми повинні разом знайти їй негайне вирішення!
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Активісти перекрили дорогу з Чернівців до Путили: станом на десяту годину ніхто із влади до мітингарів не прибув (ОНОВЛЕНО+ВІДЕО)
1