Рибак нагадав, що завжди не довіряв Савченко

Рибак нагадав, що завжди не довіряв Савченко

16.03.2018, 13:14

Щоб не розчаровуватися, ніколи не треба зачаровуватися.

Про це народний депутат України Іван Рибак написав на своїй сторінці у ФБ

- Для більшості українців новина про Надію Савченко, долею якої у полоні переймалися майже всі наші громадяни, звинувачення народного депутата України у підготовці теракту у Верховній Раді, яке висунула Генеральна прокуратура, стало неочікуваним. Але це вже був не шок. Адже за час після звільнення з полону вона не один раз зарекомендувала себе, як непередбачувана, непослідовна, провокативна людина з екстреміськими нахилами. У багатьох її діях чітко проглядалися російські вуха.

- Коли пані Савченко у перший день після звільнення з полону вперше прийшла до Парламенту, я брав участь у ранковому ефірі парламентського каналу разом з паном Галасюком - депутатом з Радикальної партії. Ведуча у нас запитала: що ви скажете з приводу повернення Надії? 

- І я відповів, що радий, адже вдалося повернути нашого співвітчизника. Українці не повинні сидіти по російських в'язницях і казематах, а повинні бути дома в Україні. Але щоб не розчаровуватися, ніколи не треба зачаровуватися, - написав Іван Рибак. 

- Тоді на мене дехто накинувся, мовляв, що ж ти таке говориш, Савченко це ж жінка-герой. Я відповідав, що це моя особиста думка. Ну не викликала вона у мене особливої довіри, не подобалося, було якесь передчуття.

- Але що ми обговорюємо зараз? Людина прийшла з гранатами у Верховну Раду, у Парламент держави. Це неприпустимо. Це не потребує додаткових пояснень. 

- Найгірше те, що якби дійсно дійшло до трагедії, у нас частина суспільства зустріла б це оплесками. Градус розбрату серед українців подекуди, на жаль, перевищує градус консолідації. І це є ще одним чинником наших бід і проблем. Першим би аплодував північний сусід. Якраз перед виборами Путіна це було б для росіян хорошим подарунком. Завдяки нашим правоохоронцям вони його не отримають. Переконаний, далі буде слідство і будуть розставлені всі крапки над "і".

1


КОМЕНТАРІ (1)

Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження.

avatar

Мигай

16 березня 2018 21:25