Рибак і Тіміш привітали всіх медичних працівників з професійним святом!

Рибак і Тіміш привітали всіх медичних працівників з професійним святом!

17.06.2018, 11:00

Щиро вітаю всіх медичних працівників з професійним святом!

Ваша праця надзвичайно важлива для людства, адже кожного дня ви піклуєтеся про стан здоров’я своїх пацієнтів. Ви рятуєте людям життя, бережете їх довголіття та даруєте віру і надію на одужання.

Висловлюю вам свою повагу та вдячність за те, що присвятили своє життя турботі про українців. Бажаю вам успіхів, терпіння та професійного зростання у вашій благородній професії. Миру, злагоди, щастя та благополуччя вам і вашим рідним!

Народний депутат України Іван Рибак

Дорогі наші працівники медичної галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня медичного працівника! Ми цінуємо Вашу невпинну боротьбу за здоров’я та життя людини, поважаємо Вашу щоденну виснажену працю!

Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це — найголовніше.

Немає професії жертовнішої та гуманнішої, ніж професія медика, у Ваших руках дуже складна і відповідальна справа. Низький уклін Вам за Вашу невтомну працю та щире і відкрите серце.

Щиросердечно бажаємо Вам та вашим родинам здоров’я, щастя, добра і благополуччя, невичерпної енергії та нових професійних здобутків в ім’я України.

Нехай благословенними будуть Ваші починання, радують друзі, колеги, надихають нові справи, зігріває родинне тепло! 

Зі святом Вас!

Народний депутат України  Григорій Тіміш

1


КОМЕНТАРІ (1)

Молодці Рибак і Тиміш, що не розмістили своє привітання медикам на Букінфо у Зарайського. Хай на Букінфо буде бурбака, він "забумбонив...

avatar

Юрій

17 червня 2018 18:33