Руслан Сторожук привітав із Днем захисника України

Руслан Сторожук привітав із Днем захисника України

14.10.2017, 11:52

Дорогі захисники!

Шановні буковинці!

14 жовтня ми відзначаємо День захисника України – свято, яке офіційно з’явилося в нашому календарі зовсім недавно, але в традиціях українського народу закріпилося ще кілька століть тому.

Саме в цей день славне козацьке військо з особливим трепетом вшановувало свою покровительку і заступницю Пресвяту Богородицю. Із цим святом пов’язано багато сторінок історії національно-визвольного руху українців за незалежність своєї Батьківщини.

Мужність, відвага, самопожертва, патріотизм – це риси, які об’єднують захисників України всіх поколінь: від козаків-запорожців, вояків УНР та УПА до нинішніх героїв, котрі зі зброєю в руках стали до боротьби з агресором в неоголошеній війні на сході нашої держави.

Ми вшановуємо пам’ять тих, хто наближав нашу незалежність та захищав її найвищою ціною – власного життя.

Серед тих, хто захищає територіальну цілісність нашої держави, і співробітники Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області, які вже четвертий рік виконують спеціальні завдання в районі проведення АТО. А вдома, на Буковині, вони на посту цілодобово. Тож сьогодні усім нашим захисникам бажаю міцного здоров'я, сили духу, мужності й терпіння. Та найголовніше - миру, добра, щастя, благополуччя. Нехай Пресвята Богородиця оберігає всіх захисників України!

Слава Україні!
Героям слава!

З повагою
Начальник Управління СБ України в Чернівецькій області
полковник Руслан Сторожук

1